NORVEŠKA PRINCEZA MARTHA

Veliki skandal potresa kraljevsku obitelj: Princeza javno otkrila da je u vezi s biseksualnim šamanom

16.05.2019 u 14:06

Bionic
Reading

Čini se da više ne postoji stvar s kojom četvrta u nasljednom redu za krunu, princeza Martha, može iznenaditi javnost u rodnoj Norveškoj. Osim što se rastala nakon 14 godina braka, već godinama tvrdi da komunicira s anđelima, a sada je javnosti predstavila i svog novog odabranika, koji nimalo ne odskače njezinoj ekscentričnosti

Nakon što se nakon četrnaest godina braka rastala od supruga Arija Behna, s kojim ima tri kćeri, norveška princeza Martha Louise, koja je četvrta u nasljednom tronu za krunu, javnosti je, i to putem Instagrama, otkrila svoju novu ljubav - šamana Dureka, pravog imena Derek Verrett, kojeg je predstavila kao svoju srodnu dušu.

Dotični šaman trenutno je u Norveškoj gdje će joj se pridružiti na turneji, za koju se prodaju ulaznice i to u iznosu od 430 pa sve do gotovo tisuću kuna. Naime, princeza Martha Louise odavno tvrdi kako komunicira s anđelima, te na tu temu ima brojna gostovanja na kojima priča o tome, a sada će sve odraditi zajedno sa svojim novim odabranikom.

Kada i gdje su se upoznali, javnosti nije poznato, no postoje fotografije još iz studenog prošle godine na kojima su zajedno. Navodno je princeza 'koristila' njegove usluge, odnosno bila mu klijentica, kada su ljubavne iskre među njima 'eksplodirale'.

Kako govore bliski šamanovi prijatelji, ljubavne afere s klijentima nikada mu nisu bile na pameti, no kada je upoznao norvešku princezu, jednostavno joj nije mogao odoljeti. 'Oboje vjeruju da se poznaju iz prošlih života, dok u ovom trebaju zajedničkim snagama pomoći u 'iscjeljivanju svijeta'. Durek vjeruje da je u prošlom životu bio kralj i da su on i princeza Martha bili u braku u nekoliko prošlih života.'

Šaman Verrett u Oslo je stigao zajedno sa svoje dvije nećakinje, a dočekala ih je upravo sama princeza, koja se s njima srdačno izgrlila. Inače, objava njihove ljubavne veze stigla je u vrijeme kada je on započeo sa promocijom svoje najnovije knjige 'Spirit Hacking', a koja bi svjetlo dana trebala ugledati u listopadu ove godine.

  • +2
Norveška princeza Martha Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, o šamanu se zna da je rođen 1974. godine u Sacramentu, a on sam tvrdi kako je već kao petogodišnjak shvatio da ima šamanske moći, iako je u sve to ušao sa 11 godina. Uvjeren je kako mu je vezu s princezom predvidjela već njegova majka, a za sebe kaže kako jednako voli muškarce i žene.

'Kada sam bio tinejdžer majka mi je rekla da će jednog dan osoba iz kraljevske obitelji iz Norveške pronaći upravo mene i donijeti mi nevjerojatnu sreću. Rekla mi je da će to biti princeza....bila je u pravu, jer me moja srodna duša pronašla', napisao je na svom Instagram profilu.

Nakon što je godine proveo učeći o iscjeljivanju, Durek je stvorio poprilično velik krug štovatelja oko sebe, među kojima su i brojni poznati poput Gwyneth Paltrow i Nine Dobrev. Redoviti je gost u mnogobrojnim holivudskim emisijama, na svojoj službenoj stranici prodaje svoje meditacije za šezdesetak kuna, dok se njegove knjige mogu pronaći i na Amazonu.

Neku stručnu školu nema završenu, a 1993. čak je i uhićen, no nije poznato iz kojeg razloga. Priznao je da je kao dječak dobio sestrin transplatiran bubreg, ali i da se prije nekoliko godina, nakon mjeseci provedenih u komi, vratio među žive. Pojedinosti i detalji oko toga nisu poznati javnosti.

'Kada sam se probudio iz kome, rekli su mi da više nikada neću hodati i da mi je ostalo tek mjesec dana života. Sedam različitih specijalista reklo mi je da nema nade. No, posjetila su me moćna bića koja su mi donijela poruku što i kako moram u svojoj glavi napraviti kako bi preživio sve', rekao je svojedobno šaman.