SOPHIE TURNER I JOE JONAS

Još jedan dramatičan holivudski razvod: Zvijezda 'Igre prijestolja' sad tuži supruga

21.09.2023 u 19:14

Bionic
Reading

Glazbenik Joe Jonas i britanska glumica Sophie Turner bili su doista zlatni holivudski par. Brak glamuroznih zvijezda je okrunjen i s dvije kćeri no zatim je sve šokirala vijest kako se razvode

Poznata glumica koja je svjetsku slavu stekla ulogom Sanse Stark u hit seriji 'Igra prijestolja', kako pišu strani mediji, sad tuži Joea Jonasa te traži da se kćeri presele u Veliku Britaniju.

Glazbenik (34) je odmah reagirao i osudio potez bivše supruge optužujući je za laganje i 'zloupotrebu pravnog sustava' kako bi mu se osvetila za negativan publicitet oko njihovog razvoda.

Nakon što se ova pojavila vijest o tužbi, predstavnik Jonasa rekao je u izjavi za DailyMail kako pjevač traži 'podijeljeno roditeljstvo' sa zvijezdom 'Igre prijestolja' te dodao kako djeca nisu oteta.

'Podnositeljica zahtjeva, Sophie Belinda Turner (majka), od strane i preko svojih dolje potpisanih odvjetnika, podnosi ovu verificiranu peticiju za povratak djece u Englesku, protiv tuženika, Josepha Adama Jonasa (otac)', stoji u spisu koji je objavio The Messenger. Jonas je prije mjesec dana podnio zahtjev za razvodom nakon što su četiri godine bili u braku. Iako se na početku činilo da će razvod proteći mirno, čini se da je problem nastao s putovnicama djece.

  • +5
Joe Jonas i Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U tužbi podnesenoj na sudu na Manhattanu, kako je objavio People, 27-godišnja glumica 'Igre prijestolja' tražila je da se njezino dvoje djece - Willa (3) i mlađa kći, identificirana u prethodnim sudskim dokumentima kao D., (stara 14 mjeseci) vrate u Englesku.

Tužba protiv supruga Joea Jonasa poziva na 'trenutni povratak djece koja su nepravedno odvedena ili nepravedno zadržana', a glumičin pravni tim tvrdi da je 'pogrešno zadržavanje' počelo 20. rujna.

Turner tvrdi da su se ona i 34-godišnji glazbenik složili da Englesku proglase svojim 'zauvijek domom' u razgovorima koji su se vodili tijekom Božića 2022. dok su se pripremali za nadolazeću godinu. Par je prodao kuću u Miamiju u kojoj su prije živjeli i bili su u procesu kupnje kuće u Engleskoj u travnju, navodi se u dokumentima, kada je Turner počela snimati mini-seriju Joan na kojoj je radila ovo ljeto.

Nakon što je Jonas započeo turneju s bendom The Jonas Brothers, u tim dokumentima stoji da su se njih dvoje složili dopustiti djevojčicama da mu se pridruže jer je američki glazbenik imao više vremena nego Sophie Turner tijekom snimanja.

Turner također navodi da se raspad njihovog braka dogodio 'iznenada' nakon svađe 15. kolovoza, pri čemu je Jonas podnio zahtjev za razvod 5. rujna, a glumica je saznala za njihov razlaz 'iz medija' nekoliko dana kasnije.

Pitanje skrbništva došlo je do vrhunca kada su se njih dvoje sastali kako bi razgovarali o sljedećim koracima nakon razlaza dva tjedna kasnije, tvrdi glumičina strana, u kojoj je ona ponovila plan da se preseli u Englesku no Joe se predomislio. Jonasov odvjetnik je navodno potvrdio glumičinom odvjetničkom timu 19. rujna da on neće vratiti putovnice i da neće dati suglasnost da se njegove kćeri presele, tvrdi se u tim dokumentima. Jonas i Turner vjenčali su se 2019. nakon tri godine veze. Oboje su objavili zajedničku izjavu na svojim profilima na društvenim mrežama u vezi s krajem njihova četverogodišnjeg braka.

'Nakon četiri prekrasne godine braka, zajednički smo odlučili okončati brak prijateljski', podijelili su tad oboje na Instagramu.

'Postoje mnoge spekulacije o tome zašto, ali ovo je uistinu zajednička odluka i iskreno se nadamo da svi mogu poštovati naše želje za privatnošću', poručili su.