čestitke stižu

Joe Biden proslavio rođendan uz neočekivanu šalu koja je raspametila društvene mreže

24.11.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Američkom predsjedniku mnogi se ismijavaju zbog dobi, a sada je uzeo stvar u svoje ruke i na svoj račun sam zbio odličnu šalu! Uz objavu na Instagramu napisao je opis koji je pokazao da itekako ima smisao za humor

Prije tri dana američki je predsjednik proslavio svoj 81. rođendan, a tim povodom na Instagramu je objavio i slavljeničku fotografiju. U jednom od svojih ureda Joe Biden se fotografirao uz rođendansku tortu, a fotografija je postala predmet brojnih šala i meme-ova na društvenim mrežama.

Na rođendanskoj je torti bila upaljena 81 svjećica, a njihov se plamen spojio u jedan veliki plamen pa je izgledalo kao da cijela torta gori.

Uz šaljivu situaciju, predsjednik SAD-a iskoristio je trenutak da pokaže da i on ima itekako dobar smisao za humor pa se i sam nasmijao na fotografiju: 'Hvala svima na rođendanskim željama. Ispostavilo se da vam na 146. rođendan ponestaje mjesta za svijeće.'

I sam se našalio na račun svojih godina, a pratitelji su mu se brzo pridružili u komentarima.

'Toliko si star da ti na torti gori logorska vatra', napisao je jedan pratitelj, dok je drugi predložio da osoba zaslužna za njegove društvene mreže dobije povišicu zbog ove sjajne fore.

SUSRET PRVIH DAMA

Modni dvoboj Brigitte Macron i atraktivne Slovenke koja je uskom haljinom naglasila figuru

Pogledaj galeriju