koga ljubi chris rock?

DiCaprijev rođendan okupio poznate face, ali i pokrenuo glasine o novom glumačkom paru

13.11.2023 u 09:30

  • +9

Rođendan Leonarda DiCaprija

Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ove subote cijeli je Beverly Hills bio u znaku Leonarda DiCaprija! Poznati glumac priredio je pravu zabavu za svoj 49. rođendan, a listu uzvanika činila su imena poznatih zvijezda poput Lady Gage i Kim Kardashian

Leonardo DiCaprio u subotu je navečer priredio veliku rođendansku zabavu povodom svog 49. rođendana. Ako je suditi po ovom slavlju, sljedeće godine očekuje nas parti Titanicovih razmjera jer već je i ove godine lista uzvanika ispunjena najuspješnijim imenima iz raznih sfera showbusinessa.

Slavljenik je uspio izbjeći paparazze koji su spremno čekali da fotoaparatima zabilježe slavne uzvanike, ali izvori upućeni u događanja na partiju tvrde da je većinu večeri proveo uz novu djevojku Vittoriju Ceretti te da nisu propustili još jednu priliku da pokažu ljubav.

Međutim, osim samog slavljenika, veliku pozornost privukla je i Kim Kardashian koja je na parti stigla odjevena u crni outfit bez rukava. Fotoaparati uhvatili su i DiCaprijevu kolegicu Salmu Hayek kako na zadnjem sjedištu automobila tipka na mobitel također odjevena u crno s atraktivnim šljokastim makeupom.

U crnom outfitu stigla je i pjevačica Rita Ora koja je još jedanput istaknula ženstvenu figuru mini satenskom haljinom, a kombinacijom je zaintrigirala i glumica Kate Beckinsale. Ona je naime stigla u crnoj korzetnoj haljini ukrašenoj sjajnim aplikacijama nalik na dijamantnu ogrlicu.

Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: FRANK VASQUEZ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Kako dolazi na party zabilježena je i Lady Gaga koju dugo nismo vidjeli na ovakvim okupljanjima.

Osim navedenih dama, pozornost je privukao i Chris Rock koji je snimljen kako rođendansku zabavu napušta u društvu kolegice Olivije Wilde.

Naime, kako prenosi DailyMail, 39-godišnja glumcia i 58-godišnji komičar imali su široke osmjehe na licima dok su ulazili u isti automobil. Iako nije jasno jesu li se uputili na isto odredište, neki korisnici društvenih mreža nagađaju da to upućuje na nove romantične iskre u Hollywoodu, premda je komičar u braku od 1996. godine.