u rođendanskoj čestitci

Radi špagu i pleše: Kate Hudson otkrila kako izgleda svakodnevica uz slavnu majku

22.11.2023 u 12:14

Bionic
Reading

Glumica Goldie Hawn i Kate Hudson često pokazuju koliko se sjajno slažu, a Hudson je iskoristila majčin rođendan kako bi objedinila njihove posebne trenutke. U objavi na Instagramu pokazala je brojne trenutke druženja s popularnom majkom, ali i sjajnu formu 78-godišnjakinje

Kao i brojni korisnici društvenih mreža, i slavni često iskoriste svoje profile kako bi obilježili neke važne datume i obljetnice. Isto je učinila i Kate Hudson objavivši javnu rođendansku čestitku svojoj majci Goldie Hawn, a pritom je pokazala i kako izgledaju njihova zabavna druženja.

U objavi na Instagramu 44-godišnja zvijezda proslavila je mamin 78. rođendan slatkim videom ispunjenim uspomenama, među kojima se nalaze i fotografije s putovanja, poziranje uz logorsku vatru, blagdanski trenuci, ali i prikaz majke i kćeri kako dijele uspjeh na crvenom tepihu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Uz prikaz lijepih trenutaka, Hudson se pobrinula da pokaže i zabavnu stranu svoje majke pa je u video uklopila klip koji prikazuje kako Hawn pleše na brodu. Također, mnoge će iznenaditi njezin vitak stas, ali i sjajna forma koja joj dopušta da u sedamdesetima izvodi špagu.

'Žena koju je lako proslaviti! Najsretniji rođendan najzabavnijoj, najljepšoj i najinspirativnijoj majci. Volimo te puno Gogo', napisala je Hudson uz dodatak da je riječ kojom želi opisati svoju majku - veličanstvena.

Čestitkama su se pridružili brojni slavni hvaleći poznatu glumicu koja je 1970. dobila Oskar za sporednu glumicu u filmu 'Cactus Flower'.

Hudson nerijetko javno slavi svoju slavnu majku pa joj je tako za Majčin dan zahvalila što je pustila nju i braću da budu slobodni i divlji te da sami biraju svoj put.

'DUCK FACE'

[FOTO] Godine odlazaka 'pod nož' učinile su svoje; Goldie Hawn izgleda neprepoznatljivo, a ne pomaže ni glupiranje

Pogledaj galeriju