u društvu prijateljice

Ni traga melankoliji: Meghan Markle u opuštenom druženju na rođendan Charlesa III.

15.11.2023 u 10:01

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Prvi rođendan Charlesa na kraljevskoj funkciji obilježio je nedolazak njegovog sina Harryja i Meghan Markle. Meghan i Harry tvrdili su da nisu dobili ni pozivnicu na rođendansko slavlje, no Markle nije izgledala nimalo utučeno kad je na dan rođendana svog svekra uočena u Montecitu

Kako se čini po posljednjim fotografijama, Meghan Markle ni sekunde nije žalila što prethodnih dana nije posjetila London povodom rođendana kralja Charlesa III. Naime, dok je britanski kralj ovog utorka slavio rođendan u krugu obitelji te humanitarnim radom u posjetu centru za raspodjelu viškova hrane, Markle je uočena na drugoj strani svijeta kako uživa u opuštenom druženju s prijateljicom.

42-godišnjakinja još jedanput je pokazala da su kratke hlačice njezin omiljeni odjevni komad za ležerne kombinacije, a ovaj put odluka je pala na široki sivi model kratkih hlača koje je kombinirala uz usku crnu majicu dugih rukava. S obzirom da Markle itekako prati trendove, ne čudi ni da je look dopunila parom crnih balerinki s remenčićem oko gležnja.

Kako bi privukla što manje pozornosti, Meghan je nosila i chic crne sunčane naočale.

Dobro raspoloženje odbjegle princeze jasno je prema osmjesima na fotografijama, a ugodan dan provela je u društvu prijateljice Kelly McKee Zajfen, suosnivačice zajednice 'Alliance of Moms' koja podržava trudnice i roditelje tinejdžera u udomiteljskim obiteljima.

Humanitaran rad Meghan i Harryja dotaknuo se i navedene zajednice pa su tako donirali 5000 dolara u ime Archieja i Lilibet stranici GoFundMe. Još u svibnju uoči Majčinog dana, Kelly je podijelila fotografiju s Meghan na svom Instagram profilu. Na fotografiji obje nose majice Community Motherhood u znak podrške neprofitnoj organizaciji.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Uvijek si prva koja kaže 'da' i podrži one koje voli. Žestoka si zagovornica onih kojima je potrebna pomoć. Hvala ti što si se pridružila ovogodišnjoj kampanji za podršku mladima u LA-u i roditeljstvu, koja pomaže u pružanju kritičnih usluga, obrazovanja, resursa i zagovaranja kako bi mogli izgraditi bolju budućnost za sebe i svoje obitelji', zahvalila joj je tada prijateljica na podršci.