NOVA KARIJERA?

Jennifer Garner snimkom s aerodroma nasmijala, ali i oduševila sve, a evo i zašto

18.02.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Slučajni putnici koji su se nedavno zatekli na aerodromu San Francisca, zasigurno su pomislili kako je riječ o skrivenoj kameri ili možda snimanju nekog novog filma, kada je na pokretnoj traci, koju putnici koriste za brži prolazak po aerodromu, svoje baletne sposobnosti otkrila slavna glumica

Ako se u budućnosti zateknete na nekom od frekventnijih aerodroma u Americi, poput onih u San Franciscu ili Los Angelesu, dobro otvorite oči, jer tko zna, možda i vi budete te sreće kao slučajni putnici ovog vikenda, kada je kraj njih prošla glumica Jennifer Garner.

Ono što je sve oduševilo njezino je ležerno ponašanje i spremnost da se uvijek našali, a potom sve i dokumentira snimkom. Naime, na svom Instagram profilu bivša supruga Bena Afflecka, s kojim ima troje djece, objavila je video sa aerodroma u San Franciscu, točnije pokretne trake koju turisti koriste kako bi se brže kretali unutar aerodroma.

A umjesto da kao i svi ostali putnici tom trakom prođe jednostavno stojeći ili hodajući, Garner je odlučila na njoj pokazati i svoju skrivenu vještinu, točnije baletne pokrete koje je naučila. Malo je reći da su je ljudi čudno gledali, vjerojatno isprva nesvjesni da pored njih pleše holivudska slatkica.

  • +3
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Kako se doznalo, Jennifer je ovaj video snimila kako bi 'poslala ljubav' balerini Misty Copeland, koja je nedavno, nakon teže ozljede, objavila kako više neće biti Giselle u Američkom baletnom teatru. Inače, slavna glumica velika je zaljubljenica u balet i često je odlazila u kazalište na baletne predstave, a i sama je pohađala satove istog.