UŽIVALI U TALIJANSKOJ HRANI

Tajna veza Jennifer Garner i dalje traje; u društvu zgodnog biznismena viđena na večeri

22.09.2019 u 22:17

Bionic
Reading

I dok je njezin bivši suprug Ben Affleck snimljen u šetnji s njihovo troje djece, glumica Jennifer Garner napokon se mogla posvetiti svom dečku, biznismenu Johnu Milleru. Iako su prvi put viđeni još u studenom 2018., svoju vezu drže 'ispod radara'

Prvi put zajedno u javnosti viđeni su u studenom 2018., a iako su mnogi mislili kako je vezi brzo došao kraj, čini se kako to nije istina. Odjevena u tamnoplavu suknju do koljena i crnu majicu, Jennifer Garner pokušala je neprimjećeno ući u talijanski restoran Giorgio Baldi, u Santa Monici, no to joj, naravno, nije uspjelo.

Paparazzi su je snimili, a ubrzo nakon nje na isto je mjesto stigao i biznismen John Miller, nakon čega nije trebalo puno da se 'zbroji dva i dva'.

Ovoga puta zajedno ih nisu usnimili, a, prema pričama ljudi bliskih holivudskoj glumici, Jennifer Garner s Millerom se viđa samo kada djeca nisu kod nje.

'On dobro razumije da su njoj djeca najvažnija na svijetu i da su na prvom mjestu, stoga se viđaju samo kada su djeca kod Bena', otkrio je izvor.

  • +7
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Inače, s Millerom se počela viđati dva tjedna nakon što je napokon finalizirala razvod od Bena Afflecka, a šest godina mlađi biznismen, ujedno potpredsjednik uprave Cali grupe koja u vlasništvu ima 50 restorana brze hrane, iza sebe ima brak s violončelisticom Caroline Campbell, s kojom ima kćer i sina.