OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Našalila se na svoj račun: Jennifer Garner oduševila obožavatelje urnebesnom snimkom

22.11.2019 u 12:50

Bionic
Reading

Holivudska glumica i majka troje djece nikada se nije libila pokazati kakav je njezin život u stvarnosti, bez šminke, svjetla reflektora, a posljednjom je objavom na Instagramu nasmijala sve i još jednom pokazala da je i ona baš poput svih nas

'Voljela bih vam reći da mi se ovo dogodilo prvi puta, ali...' Stoji ispod videa kojeg je 47-godišnja Jennifer Garner objavila na svom Instagram profilu, a koji je u 24 sata pregledan više od 2 milijuna puta. I u ovoj je snimci, kao i u mnogima prije nje, holivudska glumica još jednom pokazala da nije nikakva razmažena diva, već osoba od krvi i mesa, kojoj se također događaju svakodnevne situacije i propusti.

Urnebesni video prikazuje Jennifer Garner, koja iz braka s Benom Affleckom ima troje djece, kako punih 25 minuta pokušava u podzemnoj garaži, koja je samo na jednom nivou, bezuspješno pokušava pronaći svoj automobil.

U pratnji prijatelja koji ju snimaju, Jennifer šeće po podzemnoj garaži i daljinskim upravljačem pokušava na daljinu otključati svoj automobil i tako ga locirati. Cijelo vrijeme uvjerena je kako je svoj automobil parkirala na nekom od posljednjih slova abecede.

  • +3
Jennifer Garner Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON

Kada joj je već dosadilo šetati uokolo, sjeda u automobil s prijateljem i tako pokušava pronaći svoje vozilo. U posljednjem pokušaju traži da je se odvede u sasvim drugu stranu i umire od smijeha kada shvati da je parkirala na dijelu gdje je slovo F, a ne slovo Y.