ZAPOSLENA GLUMICA

Jennifer Aniston: 'Uživam u samoći i mrzim kad mi prijatelji namještaju spojeve'

08.10.2019 u 22:39

Bionic
Reading

Jennifer Aniston gostujući u radijskoj emisiji Howarda Sterna priznala je da je savršeno zadovoljna samačkim životom, ali i da mrzi kad joj prijatelji namještaju spojeve. U emisiji se dotakla i vječne teme - novih nastavaka kultnih 'Prijatelja'

Otkako se prije dvije godine razvela od svog drugog supruga, glumca Justina Therouxa, Jennifer Aniston uživa u samačkom životu i za sad nema namjeru mijenjati svoj status.

Trenutačno je, kaže, ne zanimaju veze jer se previše toga događa u njezinoj karijeri, a otkrila je i da više ne dopušta prijateljima da joj namještaju spojeve, pogotovo one na slijepo.

‘Gledaj, stvarno ne volim da mi namještaju spojeve. Ne da ne volim, već mrzim', kaže Aniston.

Na pitanje uživa li u samoći, 50-godišnja glumica odgovorila je: 'Da i jako sam zaposlena. Za sad. Promoviram novu seriju i pripremam se za njezinu drugu sezonu'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Jennifer Aniston naveliko naveliko odrađuje promocijske obaveze za svoju novu seriju 'Morning Show' u kojoj glumi s Reese Witherspoon, a koja će se u studenom početi prikazivati na novom streaming servisu Apple TV+. U razgovoru sa Strenom, kao i obično jedna od tema razgovora bili su i ovoga puta neizbježni 'Prijatelji'.

Rekla je da se nedavno postava 'Prijatelja' našla na večeri kod kolegice i prijateljice Courteney Cox.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

A rare night and I love it.

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

'(David) Schwimmer je bio u gradu i nekako se posložilo da smo svi bili slobodni pa smo se našli. O bože, toliko smo se smijali', rekla je Aniston.

'I nitko te od ekipe ne nervira?', upitao ju je Howard Stern. 'Nitko', odgovorila je spremno glumica dodajući, 'Svima nam nedostaje to druženje, svakoga dana. Bila bih nitko bez te serije'.

Jennifer Aniston u magazinu InStyle Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Iako je jasno da do novih nastavaka ove kultne serije, koja je u rujnu ove godinu slavila 25 godina od prikazivanja prve epizode, neće doći jer to ne želi ni njezini kreatori ni glumci, od takvih pitanja Aniston ipak ne može pobjeći.

'Iskreno mislim da bismo svi to voljeli, no svima nam je itekako jasno da nove epizode serije ne bi bile ni približno dobre kao one stare. Pa zašto bismo onda to radili. Sve bismo uništili', kaže glumica.

NENADMAŠNA ŠESTORKA

Serija za sva vremena: Prošlo je 25 godina od prikazivanja prve epizode kultnih 'Prijatelja', a ovo su trenuci za koje su živjeli milijuni obožavatelja

Pogledaj galeriju