POVODOM 25. ROĐENDANA

Evo kako izgleda kolekcija Ralpha Laurena inspirirana hit serijom 'Prijatelji'

19.09.2019 u 10:49

Bionic
Reading

Rachel Green, lik kojeg je u kultnom sitcomu 'Prijatelji' utjelovila Jennifer Aniston, pet godina radila je u kultnom američkom brendu Ralph Lauren, a ovaj proslavljeni modni dizajner čak se i pojavio u jednoj od mnogobrojnih epizoda serije

Kako bi obilježio ulogu vlastitog brenda u 'Prijateljima' i 25. godišnjicu od prve epizode emitirane na malim ekranima, Ralph Lauren udružio se s filmskom kompanijom Warenr Bros kreiravši 'Wear to Work' kolekciju inspiriranu likom Rachel Green.

Ralph Lauren cameo Friends 1999 Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Nova kolekcija Ralpha Laurena namijenjena poslovnim ženama sastoji se od komada iz kolekcija Polo i Lauren Ralph Lauren, a uključuje vunena odijela i dolčevite unaprijeđenih silueta, hlače od crne kože, midi ili mini suknje od brušene kože, kapute, jakne od baršuna, umjetnog leopard krzna i ljubičaste ovčje dlake.

Modna tradicija također je zastupljena dodavanjem prugastih odijela i dodataka nadahnutih konjičkom modom u mornarski plavoj i narančastoj boji s uzorkom leoparda.

Većina spomenutih komada iz nove kolekcije Ralpha Laurena inspirirane serijom 'Prijatelji' i likom Rachel Green u prodaji će se nalaziti u američkoj robnoj kući Bloomingdale's, a za kupce pripremljena je i posebna instalacija – replika kafića Central Perk koja će se svaka dva tjedna seliti iz jedne robne kuće Bloomingdale's u drugu.

Osim u ovoj poznatoj robnoj kući, spomenuta kolekcija Ralpha Laurena dostupna je u fizičkim i online trgovini dizajnera od 18. rujna.

FANTASTIČNA ŠEsTORKA

Kultni 'Prijatelji' dostojanstveno su ostarjeli: Evo kako izgledaju 24 godine kasnije

Pogledaj galeriju