KULTNI trojac

Večer za pamćenje: Courteney Cox, Jennifer Aniston i Matt LeBlanc raznježili fanove 'Prijatelja'

06.10.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Da ih i nakon 25 godina provedenih na malim ekranima u hit seriji 'Prijatelji' i dalje veže čvrsto prijateljstvo, glumački trio Courteney Cox, Jennifer Aniston i Matt Le Blanc svima su dali do znanja jednom fotografijom

Danas 55- godišnja glumica Courteney Cox u svom domu u Los Angelesu ugostila je slavne prijatelje, 50- godišnju glumicu Jennifer Aniston i 52- godišnjeg Matta LeBlanca, a o njihovom susretu javnost je obavijestila putem Instagrama objavom zajedničke fotografije.

'Rijetka noć i volim je', napisala je Courteney u opisu objavljene fotografije na Instagramu i pritom oduševila brojne fanove sitcoma 'Prijatelji' koji je nedavno proslavio 25. godišnjicu od prve epizode emitirane na malim ekranima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

A rare night and I love it.

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Courteney, Jennifer i Matt, uz glumce Matthewa Perryja, Davida Schwimmera i Lisu Kudrow činili su slavnu šestorku na malim ekranima, a od snimanja finalne epizode 'Prijatelja' 2004. godine do danas imali su priliku uživati u brojnim organiziranim reunionima.

NENADMAŠNA ŠESTORKA

Serija za sva vremena: Prošlo je 25 godina od prikazivanja prve epizode kultnih 'Prijatelja', a ovo su trenuci za koje su živjeli milijuni obožavatelja

Pogledaj galeriju