ZNA MODU

Ne robuje trendovima: Kraljica stila Jennifer Aniston u svojem ormaru ima ovih sedam ključnih komada

20.09.2019 u 18:18

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston (50), najpoznatija po ulozi Rachel u seriji 'Prijatelji' nikad se nije povodila za trendovima te je vremenom izgradila prepoznatljiv modni stil u kojem prevladavaju bezvremenski komadi

Jennifer je još uvijek velika modna inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu, a odlika njezinog stila je klasika koja uključuje puno neutralnih boja i ženstvenih krojeva koji laskaju figuri bez pretjeranog igranja na kartu seksipila.

Zgodna glumica bez sumnje je još uvijek u fokusu modnog svijeta - budući da baš poput svoje junakinje iz TV serije aktualne trendove vješto uklapa u svoje stajlinge ostajući vjerna svom stilu odijevanja.

Stoga nimalo ne čudi kako je nedavno najavljeno da se, kako bi obilježio ulogu vlastitog brenda u 'Prijateljima' i 25. godišnjicu od prve epizode emitirane na malim ekranima, Ralph Lauren udružio se s filmskom kompanijom Warner Bros kreiravši 'Wear to Work' kolekciju inspiriranu upravo likom simpatične Rachel Green.

Nova kolekcija Ralpha Laurena namijenjena poslovnim ženama sastoji se od komada iz kolekcija Polo i Lauren Ralph Lauren, a uključuje vunena odijela i dolčevite, hlače od crne kože, midi ili mini suknje od brušene kože, kapute, jakne od baršuna, umjetnog leopard krzna i ljubičaste ovčje dlake.

Jennifer Aniston u magazinu InStyle Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Nešto od tih komada zasigurno bi našlo mjesta i u garderobi lijepe Jenn koja je velika ljubiteljica modne klasike.

Jennifer Aniston svoje stajlinge temelji na sedam ključnih komada:

1. Sako:

Nije tajna kako vječiti komad poput sakoa daje svakom stajlingu dozu sofisticirnosti stoga ga svakako nabavite. Sjajno izgleda u kombinaciji s trapericama i tenisicama. Nećete pogriješiti ako se odlučite za one neutralnih boja ili modernih kockastih uzoraka oversized kroja.

2. Crne skinny traperice:

OK, iako im se stalno proriče kraj modne karijere, skinny traperice još uvijek tvrdoglavo odolijevaju udobnijim krojevima širih nogavica. Jennifer jako voli nositi traper i odlično joj pristaje. Premda Jenn ipak više voli boyfriend modele, crne uske traperice su sjajna modna investicija i pravi klasik jer odlično izgledaju u kombinaciji s gležnjačama ili Jenniferinim omiljenim modelima obuće na petu. Ako volite udobnije modele nećete pogriješiti ni s klasičnim trapericama od tamnog denima jer dopušta bezbroj modnih kombinacija.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

3. Gležnjače

Iako svi vjerojatno u ormarima bezbroj gležnjača, čini se da ih nikad dosta! Nije čudo da ih fashionistice obožavaju uklapati u svoje stajlinge jer ih možemo nositi apsolutno uz sve pa i Jenn. Ove sezone nose se gležnjače koje podsjećaju na kaubojke pa si svakako ugrabite jedne.

4. Midi haljine

Jennifer nije ljubiteljica mini haljina ili suknji iako se može pohvaliti nogama koje izazivaju zavist. Aniston radije bira midi duljine koje su se puno pokazale sjajnim izborom.

5. Klasični kaput

Najjednostavniji način da i najobičniji stajling izgleda elegantnije? Nabacite klasični kaput npr. u sivoj, bijeloj ili bež boji i izgledat će kao djevojka od milijun dolara. Obično su takvi komadi doista bezvremenski i podignut će začas svaku kombinaciju.

6. Mini torbica

Ako Jennifer nosi torbu onda su to praktični, ali vrlo stajliš modeli uz pomoću kojih imate slobodu pokreta. Ovakvi su modeli torbica veliki hit pa neko vrijeme zaboravite na glomazne torbe.

7. Odjeća od kože

Jedna od omiljenih modnih kombinacija holivudske miljenice koji će ove sezone biti veliki hit su i outfiti koji uključuju komade od kože poput npr. kožnatih haljina ili hlača. Kožnate hlače iskombinirajte s oversized džemperom od finog pletiva ili svilenom košuljom za dašak glamura.