užarila društvene mreže

Jelena Perčin: 'Sa strepnjom gledam dinamiku popuštanja mjera'

14.05.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Svi su jedva dočekali da Nacionalni stožer nakon tjedana karantene počne popuštati mjere. Premda epidemiolozi upozoravaju da još nije vrijeme za potpuno opuštanje, mnogi ljudi se toga ne pridržavaju. Naša glumica ovog puta je na tu temu pokrenula zanimljiv 'dijalog' na svom Facebook profilu

I dok mnogi poznati društvene mreže uglavnom koriste za svoju promociju, dubrovačka glumica nerijetko ondje objavljuje zanimljive statuse. koje nerijetko potaknu na raspravu.

'Ja sam jako sretna što imamo malo zaraženih i umrlih od Korone, sa strepnjom gledam dinamiku popuštanja mjera u nadi da se necemo zaje.... Čini se da su mnogi razočarani statistikom bolesti, o stupidnosti teorija zavjere neću više, no pitam se živim li među nerealiziranim, potajnim, masovnim ubojicama', napisala je Jelena Perčin. Uglavnom se svi komentatori složili s njezinim mišljenjem, a javili su joj se i razni dušebriznici sa svojim kontra-teorijama.

Kako je na internetu je sve više onih koji vjeruju u razne teorije oko nastanka koronavirusa, podsjećamo, Jelena je nedavno svoj stav o tome također podijelila sa svojim pratiteljima, a nakon toga se dotaknula i povijesti te cijena u trgovinama i kafićima nakon izolacije. Inače, glumica je nedavno imala svoj voditeljski debi na dodjeli Zlatnog Studija.

Njezin suprug, Momčilo Otašević za Večernji list je komentirao situaciju s potresom i koronavirusom.

'Kako se može doživjeti pandemija i prirodna katastrofa u isto vrijeme? Grozan scenarij. Loš. Zadnji tjedan snimanja sam se već odvojio od obitelji, živio sam kod kolege Marka Todorovića. Planirao sam još dva tjedna provesti ondje i vratiti se svojoj obitelji. Kad se dogodio potres, stvorio sam se što sam prije mogao ispred zgrade. Smjestio Jelenu i djecu u auto, pobrinuo se za vodu i hranu, odveo ih autom na čistinu i čekao da se sve smiri. Morali smo napustiti zgradu dok statičari procijene situaciju. Na svu sreću, zgrada je u redu, nakon nekoliko dana vratio sam obitelj u stan, a ja sam izdržao još 14 dana dok se nisam uvjerio da nemam nikakvih simptoma. Sad smo napokon zajedno', ispričao je.