XOXO gossip girl

Jedna od najpopularnijih serija vraća se na male ekrane: Što možemo očekivati od novih epizoda kultne 'Tračerice'

05.03.2020 u 06:24

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih teen serija vraća se na male ekrane. Kreatori 'Tračerice' potvrdili su da će ove godine pustiti deset novih epizoda serije o bogatim srednjoškolcima s Upper East Sidea u New Yorku

Osam godina nakon emitiranja posljednje epizode ljubitelji 'Tračerice' došli su na svoje. Kreatori Josh Schwartz i Stephanie Savage naporno su radili na novim nastavcima teen serije koja se prikazivala od rujna 2007. do prosinca 2012. godine.

Dobro znana postava predvođena Blake Lively, Leighton Meester, Pennom Badgleyjem, Chaceom Crawfordom, Taylor Momsen i Edom Westwickom prikazivala je svakodnevicu bogatih srednjoškolaca u elitnom kvartu na Manhattanu u New Yorku.

Njihove teen zavrzlame, ljubavni problemi, školske brige i glamurozni tulumi bili su centar serije, uz naglasak na modu, a koja kod ovih tinejdžera igra veliku ulogu.

No što nas točno čeka u novim nastavcima?

Kreatori još uvijek samozatajno drže scenarij u svojim rukama i ne otkrivaju puno o radnji, kao i glumcima koji će se pojaviti u seriji.

Nagađa se o nekoliko imena, a to su Whitney Peak, Eli Brown iz serije 'Slatke male lažljivice', Johnathan Fernandez i mladi glumac s Broadwaya Jason Gotay, kao i Emily Alyn Lind.

Jedno je pak sigurno - famozni glas koji nas je uvijek uvodio u novu epizodu te misteriozno završio svaku i dalje će davati Kristen Bell.

'Kristen Bell je oduvijek bila i tako će i ostati - glas Tračerice', kazali su Schwarts i Savage. On je nešto s čime su se gledatelji već dobro upoznali i po tome je serija između ostalog postala značajna. Nema gledateljice ili gledatelja koji nije imitirao tihi glas s tonom misterije kroz frazu: 'You know you love me. xoxo. Gossip girl.'

Poznato je osim toga da se radnja neće nastaviti tamo gdje je stala, već nove likove, nove generacije bogatih srednjoškolaca s Upper East Sidea, pratimo u sadašnje vrijeme, osam godina nakon što smo ispratili famozne Serenu i Blair. Gledateljima se pokušava dočarati koliko su se tinejdžeri u tom razdoblju promijenili, školstvo napredovalo te koliko je društvena scena New Yorka promijenila izgled.

Najviše od svega kreatori su se usredotočili na to koliko su društvene mreže utjecale na mlađe generacije.

Blake Lively i Leighton Meester u seriji su tumačile glavne uloge, prijateljice Serenu i Blair. No nije poznato hoće li i one imati neku vrstu angažmana u novim nastavcima.

STAJLIŠ EKIPA

Deset godina kasnije: Evo gdje su danas zvijezde hit serije 'Tračerice'

Pogledaj galeriju