OMILJENA TEEN SERIJA

Na male ekrane vraća se hit serija 'Tračerica' i to s novim epizodama

18.07.2019 u 16:01

Bionic
Reading

Malo koja mlada djevojka reći će vam da se ne sjeća hit serije 'Tračerica' koja je prikazivala živote bogatih tinejdžera na Manhattanu. Upravo zbog ogromne popularnosti, snimljen je reboot serije koja će uskoro doživjeti svoju televizijsku premijeru

'Znate da me volite...XO XO, Tračerica'. Riječi su to koje je izgovarao glas glumice Kristen Bell iz epizode u epizodu, punih šest sezona serije 'Tračerica'. Serija je postigla nevjerojatnu gledanost i popularnost, a glumci poput Blake Lively, Leighton Meester, Penna Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen i Eda Westwick ovim su projektom osigurali nove unosne uloge i status u Hollywoodu.

Posljednja epizoda prikazana je 2012., a budući da su u međuvremenu gledatelji i obožavatelji maštali o novim anegdotama bogatih Njujorčana, sada se to i ostvarilo.

Novosti su sada i službeno stigle pa američki portali pišu o tome kako je reboot i službeno potvrđen. Ono što se još zna jest to da je trenutno naručeno deset epizoda novog izdanja serije, a ona će biti dostupna za gledanje na streaming platformi HBO Max.

STAJLIŠ EKIPA

Deset godina kasnije: Evo gdje su danas zvijezde hit serije 'Tračerice'

Pogledaj galeriju

Izvršni producenti ostaju Josh Schwartz i Stephanie Savage koji potpisuju i originalnu 'Tračericu', a pridružuje im se i Joshua Safran koji će pisati scenarij i također je sudjelovao u originalnom serijalu.