novi skandal

Glumac iz serije 'Tračerica' optužen za silovanje

07.11.2017 u 20:43

Bionic
Reading

Seksualnim skandalima koji potresaju Hollywood, čini se, nema kraja. S optužbama za silovanje suočen je i glumac Ed Westwick, najpoznatiji po ulozi u hit seriji 'Tračerica'

Svjetsku je slavu stekao u ulozi Chuck Bassa, popularnog zavodnika s Manhattana u hit seriji 'Tračerica', a sada se glumac Ed Westwick našao usred skandala koji bi mu mogao obilježiti karijeru.

Naime glumica Kristina Cohen iz Los Angelesa putem Facebooka optužila ga je za silovanje.

'Prošli mjesec za mene je bio strašno težak. Kao i većina glumica koja je progovorila i ja imam priču o seksualnom zlostavljanju. Dugo sam razmišljala trebam li je izreći na glas i ako to učinim hoće li me itko uopće čuti?', započela je svoju potresnu priču 27-godišnjakinja, a potom počela opisivati grozno iskustvo koje ju je, kaže, obilježilo.

'Seksualno sam napastovana prije tri godine', jasno je napisala ova glumica te dodala kako se to dogodilo u Edovu stanu, gdje je te večeri došla u društvu tadašnjeg dečka. Iako joj nije bilo ugodno u društvu slavnog glumca te je poželjela otići kući, tvrdi kako ju je dečko nagovorio da ostanu još malo na druženju. Tada joj je i sam Ed predložio da ode malo odmoriti, što je i učinila.

Zaspala je u gostinjskoj sobi, a probudilo ju je Westwickovo zlostavljanje. 'Rekla sam mu da stane i pokušala se obraniti, ali nije me slušao. Bio je presnažan da ga maknem, a ja sam ostala šokirana, prestrašena i uznemirena', piše nadalje u podužoj Facebook objavi 27-godišnja glumica.

Fall. 🎃🍁🍂🍃

Objavu dijeli Ed Westwick (@edwestwick)

Isto tako, mlada glumica tvrdi kako je reakcija njezina tadašnjeg dečka bila jednako grozna. Sugerirao joj je navodno da nikome ne govori što se dogodilo jer možda zbog toga više neće dobiti niti jednu ulogu te će njezina karijera biti gotova.

Očito u strahu od spomenutog, glumica je šutjela tri godine, a sada kada su i druge žene hrabro iznijele svoja strašna iskustva, odlučila je otkriti svoju potresnu priču.

  • +11
Serija Gossip Girl Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon optužbi, oglasio se i sam Westwick rekavši kako je uopće ne poznaje. 'Ne poznajem tu ženu. Nikada nisam prisilio niti jednu žensku osobu da bude sa mnom, a sigurno nisam počinio ni silovanje', napisao je na Instagram profilu holivudski glumac.