OVO JE ZADNJI PUT

Cameron Diaz ovoga puta zauvijek napušta Hollywood i nema se namjere vraćati

22.03.2023 u 14:55

Bionic
Reading

Prema dobro upućenim izvorima, nakon što završi snimanje Netflixovog filma 'Back in Action' s Jamiejem Foxxom, Cameron Diaz namjerava u potpunosti zamrznuti svoju glumačku karijeru kako bi se mogla posvetiti svojoj obitelji, a posebno trogodišnjoj kćerkici Raddix

Iako je isprva govorila kako nema namjere vraćati se u Hollywood, uvjeravajući sve kako je sretna kao supruga, majka i kućanica, kada je stigla ponuda za Netflixov film 'Back in Action', kojeg trenutno snima s Jamiejem Foxxom, nije mogla odoljeti a da ju ne prihvati.

Ipak, ta odluka samo joj je potvrdila ono što je već godinama znala, da to više nije svijet za nju. Kako otkrivaju dobro upućeni izvori, nakon što završi snimanje Netflixovog filma, Cameron Diaz zauvijek će napustiti glumački svijet, a sve kako bi se posvetila svojoj obitelji.

'Teško joj pada to što više od 10 sati dnevno provodi daleko od doma, a ona mrzi biti toliko dugo bez Raddix. Posao majke za Cameron je najljepši posao na svijetu, a iako je sve postavljeno tako da dok traje snimanje može viđati svoju obitelj, to za nju jednostavno nije izvedivo', otkrio je izvor dodavši i da njezinom suprugu Benjiju Maddenu, koji joj je inače velika podrška u svemu, pa tako i u glumačkoj karijeri, teško pada sva ta razdvojenost.

  • +8
Drew Barrymore i Cameron Diaz Izvor: Profimedia / Autor: PHOTOlink / Alamy / Alamy / Profimedia

50-godišnja Cameron Diaz i 44-godišnji Benji Madden vjenčali su se 2015. godine, a iako je ona cijelog života tvrdila kako nema namjeru postati majka, s njim se sve promijenilo, pa je 2019. u njihovu malu obitelj stigla Raddix. Godinu prije kćerinog rođenja, Cameron je potvrdila da je otišla u glumačku mirovinu.

Inače, navodno na setu Netflixovog filma nije niti najmanje dosadno, a za sve je zaslužan Jamie Foxx koji navodno ima ispade koji su doveli do toga da je dao otkaz izvršnom producentu, dvojici redatelja i svom vozaču. No, s Cameron je navodno u odličnim odnosima.