MISTERIOZNA BOLEST

Jamie Foxx o najtežim trenucima: 'Nisam mogao hodati. Vidio sam tunel, ali ne i svjetlo'

05.12.2023 u 11:56

Bionic
Reading

Iz javnog života Jamie Foxx se povukao još u travnju kada je, nakon javnosti nepoznatog događaja na filmskom setu, hitno hospitaliziran, imao je svoj prvi službeni javni izlazak. Na ovogodišnjem Critics Choice Association Celebration of Cinema & Television Honoring Black, Latino i AAPI postignuća, Jamie Foxx primio je i priznanje, a tijekom govora ganuo je sve

Tijekom dodjele priznanja za postignuća u filmskom i televizijskom svijetu, voditeljica Jurnee Smollett pročitala je i ime Jamieja Foxxa, kojem je dodijeljeno posebno priznanje, a ovo je za holivudskog glumca bio i prvi službeni istup otkako je u travnju počeo imati problema sa zdravljem.

Nakon što se popeo na pozornicu, Jamie Foxx zahvalio se svima na primljenoj nagradi, kojom je dobio priznanje za karijeru, ali i izvedbe, a potom je održao govor dug 12 minuta, kojeg ovoga puta nitko nije niti pokušao prekinuti.

Okupljena gomila pomno je slušala njegove riječi, a posebno su emotivno doživjeli njegov javni istup u kojem je napokon progovorio o tome što mu se posljednjih mjeseci događalo.

Emotivan je bio i sam Foxx, koji je odmah rekao kako prije šest mjeseci 'nije mogao ni hodati'. 'Želim zahvaliti svima. Prošao sam kroz nešto, prošao sam kroz neke stvari', započeo je Jamie Foxx, a njegove prve riječi publika je nagradila pljeskom kako bi ga ohrabrili.

Jamie Foxx Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Sada cijenim svaku minutu koju imam. Sve je sada drugačije. Ni najgorem neprijatelju ne bi poželio da prođe kroz ono što sam ja prošao, jer je teško kada shvatiš da si gotovo na samom kraju... onaj trenutak kada vidiš tunel. Ja sam vidio tunel, no nisam vidio svjetlo na kraju tunela.'

Važno je naglasiti da su tek organizatori znali da će Jamie Foxx stići na dodjelu, držeći njegovo pojavljivanje u strogoj tajnosti. Nije se pojavio ni na crvenom tepihu, a novinari Deadlinea doznali su kako je uzeo sobu u hotelu gdje je bio sve do trenutka kada se popeo na pozornicu i primio nagradu.