INCIDENT IZ NEW YORKA

Jamie Foxx odgovorio na optužbe za seksualno zlostavljanje, tvrdi - nije se dogodilo

24.11.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Za seksualni napad jučer je na Vrhovnom sudu u New Yorku optužen glumac Jamie Foxx, a taj se incident navodno dogodio 2015. u jednom popularnom njujorškom restoranu

Holivudski glumac Jamie Foxx odlučno negira tvrdnje da je seksualno napao ženu u restoranu Catch NYC & Roof u kolovozu 2015.

'Navodni incident nije se nikada dogodio. Ta je osoba 2020. podnijela gotovo identičnu tužbu u Brooklynu. Slučaj je ubrzo nakon toga odbačen te smo uvjereni da će i ova tužba biti uskoro odbačena', poručio je Foxx preko svog glasnogovornika.

Da je uvjeren u svoju nevinost govori i informacija da slavni oskarovac namjerava pokrenuti pravni postupak protiv osobe koja ga je tužila. 'Gospodin Foxx namjerava pokrenuti tužbu za zlonamjerno kazneno gonjenje protiv ove osobe i njezinih odvjetnika zbog ponovnog podnošenja ove neozbiljne tužbe.'

NE GUBI VRIJEME

Provod uz dvije seksi plavuše: Evo kako Jamie Foxx liječi rane nakon prekida

Pogledaj galeriju

Identitet osobe koja je podigla tužbu za sada nije otkriven javnosti, a sve se odvilo nakon što je uočila glumca u restoranu i pitala ga za fotografiju. U tužbi stoji kako je Jamie Foxx bio vidno pijan te joj je počeo govoriti kako ima tijelo supermodela, nakon čega ju je povukao za ruku i odveo u stražnji dio restorana.

Tamo joj je, kaže, dirao grudi, a ona se pokušala odmaknuti od njega. Primijetila je i kako su glumčev tjelohranitelj i ostali gosti vidjeli što se dogodilo, no pravili su se kao da se ništa ne događa. Spasila ju je prijateljica, koja im je prišla, nakon čega se Jamie Foxx maknuo.