dobro raspoložen

Vratio se starim navikama: Jamie Foxx pokazao da je u dobroj formi

10.08.2023 u 09:21

Bionic
Reading

Nakon što je u travnju obožavatelje zabrinula vijest o hitnoj hospitalizaciji glumca, Jamie Foxx prije mjesec je dana viđen kako plovi rijekom Chicago, a sada je pokazao da je spreman i za povratak sportskim igrama

55-godišnji Jamie Foxx konačno je ozdravio te su misteriozne zdravstvene komplikacije i dani u bolnici sada iza njega. Obožavatelji popularnog glumca konačno mogu odahnuti jer je duhoviti Jamie spreman vratiti se sportskim aktivnostima, što je i učinio ovog utorka.

Jamie Foxx ovog je utorka sudjelovao na sportskom druženju s olimpijskom odbojkaškom zvijezdom Caseyjem Pattersonom u rundi pickleball-a.

Pickleball je sport nalik na tenis, badminton i stolni tenis, a igra se na terenu veličine otprilike četvrtine teniskog terena, i s nešto nižom mrežom. Tijekom pandemije postao je jedan od najpopularnijih sportova u SAD-u, a posebno je popularan u holivudskim krugovima.

Na objavljenoj snimci na društvenim mrežama vidi se kako 55-godišnji glumac izvodi majstorski spin vidno dobro raspoložen.

Da se Foxx odlučio vratiti starim navikama pokazuje i činjenica da je u srpnju viđen da igra golf, a bavljenje sportom zasigurno je put zdravom životu koji sada priželjkuje.

usred borbe s demencijom

Bruce Willis snimljen u izlasku s prijateljima

Pogledaj galeriju