prošle godine

Jamie Foxx konačno progovorio o zdravstvenom stanju zbog kojeg je ležao u bolnici

05.03.2024 u 11:25

Bionic
Reading

Prošle je godine Jamie Foxx hitno hospitaliziran, sve je bilo jako misteriozno, a njegova obitelj nije otkrivala baš ništa o medicinskom stanju popularnog glumca. Nakon što se oporavio, Foxx se polako vratio gdje je stao, no obožavateljima je ostao 'dužan' objašnjenje za brigu koju je prouzročio

U travnju prošle godine obožavatelji su iz dana u dan pratili ima li kakvih novih vijesti o zdravstvenom stanju holivudskog glumca Jamieja Foxxa. Naime, tijekom snimanja filma 'Back in Action' glumac se razbolio, a o njegovom je stanju nekoliko puta izvijestila njegova kći. S obzirom da je obožavatelje jako zabrinuo neočekivanim zdravstvenim problemima, Foxx je najavio kako će uskoro sve ispričati i riješiti taj misterij.

'Sada cijenim svaku minutu koju imam. Sve je sada drugačije. Ni najgorem neprijatelju ne bi poželio da prođe kroz ono što sam ja prošao, jer je teško kada shvatiš da si gotovo na samom kraju... onaj trenutak kada vidiš tunel. Ja sam vidio tunel, no nisam vidio svjetlo na kraju tunela', rekao je Foxx u svom govoru povodom dodjele filmskih nagrada u prosincu komentirajući zdravstveno stanje zbog kojeg navodno jedno vrijeme nije mogao govoriti.

Na posljednjem je pojavljivanju tijekom ručka Udruge afroameričkih filmskih kritičara u čast crne izvrsnosti objavio kako planira ispričati što se zapravo dogodilo, ali priču želi ispričati na svoj način.

'Svi žele znati što se dogodilo, a ja ću vam reći što se dogodilo, ali moram to učiniti na svoj način', rekao je glumac gotovo godinu dana nakon čitave situacije koja je izazvala zabrinutost te dodao: 'Učinit ću to na smiješan način. Bit ćemo na pozornici. Vratit ćemo se korijenima standupa.'

Kasnije je otkrio kako svoju objavu planira nazvati: 'Ono što se dogodilo bilo je' te će tada ispričati svoju stranu priče.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju