ISPECI PA RECI

Jake se ispričao zbog pranja 'Dva i pol muškarca'

28.11.2012 u 10:43

Bionic
Reading

Angus T. Jones, koji u seriji 'Dva i pol muškarca' već deset godina glumi Jakea, ispričao se zbog nedavnog drvlja i kamenja koje je prosuo po seriji

Chuck Lorre, Peter Roth i mnogi drugi iz Warner Brosa i CBS-a su zaslužni za najznačajnije iskustvo u mom životu. Zahvaljujem im na prilici, pomoći i vodstvu koje su mi pružili i koje mi i dalje pružaju', izjavio je Angus T. Jones ne ispričavši se direktno zbog riječi koje je nedavno izgovorio, a kojima poziva fanove serije da je prestanu gledati 'jer će im oštetiti mozgove'.

Angus već deset godina u seriji glumi Jakea koji je krenuo od malenih nogu i u međuvremenu odrasta. Kako je rastao Jake, tako je rasla i Angusova plaća te je stigla do trenutnih 350 tisuća dolara po epizodi.

Nedovoljna zarada očito nije razlog Angusove negativne izjave, a pravi razlog leži u njegovom 'otkriću Boga'. Angus je, kako mama tvrdi, pod jakim utjecajem adventista Christophera Hudsona te vjeruje kako će nam se na Zemlji uskoro ponovo pridružiti Isus Krist.

Upravo je Christopher snimio Angusovu spornu izjavu i o njemu kaže: 'Angus je vrlo školovan i pažljiv čovjek. Izjava u videu bile su iskrene riječi mladog čovjeka.'