NE ZAMARA SE

Izraz lica Angeline Jolie govori što misli o optužbama da je djecu okrenula protiv Pitta

29.11.2023 u 10:14

  • +2

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što su prijatelji holivudskog glumca Brada Pitta otkrili novinarima kako Angelina Jolie radi sve kako bi otuđila djecu od njega, glumica se dobro raspoložena pojavila u javnosti, ne mareći za zle jezike

48-godišnja Angelina Jolie snimljena je dobro raspoložena u Milanu, gdje se na večeri pridružila filmskoj ekipi, među kojima su bili Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher i redatelj Pablo Larrin.

Ovo je ujedno njezino prvo pojavljivanje u javnosti otkako su je prijatelji bliski njezinom bivšem suprugu Bradu Pittu optužili da je napravila sve kako bi otuđila njihovu posvojenu, ali i biološku djecu od njega.

Nakon što je u javnost procurila objava s društvenih mreža posvojenog Paxa, u kojem je svom ocu poručio da je 'šupak svjetske klase zbog kojeg njegovo četvero najmlađe djece drhti od straha'.

Samo nekoliko dana kasnije Zahara se javno odrekla Pittovog prezimena i to dok je primana u sestrinstvo na fakultetu kojeg pohađa. Zbog svega toga prijatelji holivudskog glumca optužili su Angelinu kako je ona sve to instruirala i djeci punila glave protiv oca, a sve kako bi ih okrenula od njega.

  • +2
Brad Pitt snimanje filma Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIN VINCENT / imago sportfotodienst / Profimedia

No, ona se tim navodima i javnim osudama ne zamara. Marljivo radi na novom filmu u kojem će utjeloviti slavnu opernu pjevačicu Mariu Callas u njezinom biografskom filmu, a što je ujedno njezin povratak na filmska platna nakon 14 godina izbivanja.

Zbog filma Angelina posljednjih mjeseci ponajviše boravi u Europi gdje joj se povremeno pridružuju i djeca.