NIJE JOJ TO TREBALO

Prijatelji Brada Pitta krive Angelinu što je djecu okrenula protiv oca

23.11.2023 u 13:18

Bionic
Reading

Nakon što je u javnost procurila eksplozivna objava Paxa, sina Brada Pitta i Angeline Jolie, u kojoj je optužio oca za sve loše u životu, a potom se otkrilo i kako se Zahara odrekla glumčevog prezimena, prijatelji bliski holivudskoj zvijezdi za sve optužili njegovu bivšu suprugu

Prijatelji Brada Pitta otkrili su kako je glumac očajan zbog izgubljenih odnosa koje ima sa svoje troje posvojene djece, za što jedino i isključivo krivi svoju bivšu suprugu Angelinu Jolie, koja je očito napravila sve kako bi ih okrenula protiv oca.

Maddox (22), Pax (19) i Zahara (18) odavno su se udaljili od Brada Pitta, ni ne trudeći se obnoviti odnos, a glumac navodno još uvijek viđa svoju biološku djecu - Shiloh (18) i blizance Knoxa i Vivienne (15) - jer tako je dogovoreno na sudu kada se rješavalo skrbništvo nad djecom.

Zahara je proteklog vikenda, kada je primljena na fakultetu u sestrinstvo, pred kamerama rekla kako se ona zove Zahara Jolie, iako je njezino službeno ime Zahara Jolie-Pitt. To su, navodno, već prije nekoliko godina napravili i Maddox i Pax, odrekavši se očevog prezimena.

Najstariji Maddox navodno s ocem ne priča još od 2016. i čuvene svađe između njih dvojice u privatnom avionu, nakon koje je Angelina Jolie podnijela papire za razvod. Nakon toga je izjavio kako Brada Pitta više ne smatra svojim ocem.

  • +2
Brad Pitt snimanje filma Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIN VINCENT / imago sportfotodienst / Profimedia

U utorak je pak kao bomba odjeknula svijetom objava koju je svojedobno Pax napisao na svom Instagramu, u kojoj je oca, između ostaloga, nazvao 'je*eno odvratnim ljudskim stvorenjem', dodavši kako nema nikakvog razumijevanja ili empatije prema svoje najmlađe četvero djece, koja se tresu od straha kada su s njim.

Nakon svih tih događanja posljednjih dana, prijatelji bliski Bradu Pittu smatraju kako je većina tih izjava zapravo rezultat onoga što se djeci sustavno, iz dana u dan, govorilo, zbog čega su takav način razmišljanja i prihvatili. Oni jasno prozivaju Angelinu Jolie da je svojim stavovima i riječima 'zatrovala' djecu, koja su nakon toga odlučila ocu okrenuti leđa.

'Čak i kada je ono što je rečeno loše za njega, Bradu su djeca i dalje na prvom mjestu. Nikada se neće negativno izjasniti ni o jednom od njih i gotovo nikada neće javno govoriti o njima. Mislim da je ovo savršen primjer roditeljskog otuđenja', rekao je jedan od prijatelja dodavši kako Angelina ovakve igrice provodi godinama, no oni se ne žele uvući u sukob s njom.

'Ona već godinama priča i prepričava iste otrovne stvari o njemu, a stvarnost je da je otuđila djecu i da je sve to za Brada uznemirujuće. Njemu je stalo do svih njih.'

Kraljica minimalizma

Angelina Jolie ima formulu za najbolje stajlinge, a ovu torbu ne ispušta iz ruku

Pogledaj galeriju

S druge strane, izvor s Angelinine strane je poručio: 'Brad Pitt ne može kriviti nikoga doli samoga sebe. Jedino što Angelina želi 'izliječiti' svoju obitelj i krenuti dalje, no one je ne pušta.'

Budući da su samo Shiloh i blizanci još uvijek maloljetni, po zakonskoj obavezi Brad Pitt ih još uvijek viđa, primjerice vikendom ili tijekom dužih školskih praznika. Ipak, po sudskoj odredbi skrbništvo nije jednako raspoređeno, nego Angelina Jolie ima više prava od bivšeg supruga.

Ona se već navodno pobunila da želi preseliti obitelj, no da zbog Brada Pitta, koji živi u Americi, i oni moraju tu ostati.

Pitt je navodno u najboljim odnosima sa Shilloh, koja je pokušala biti obiteljski mirotvorac i popraviti odnose oca sa starijom djecom.