PRIMLJENA U SESTRINSTVO

Najstarija kći Angeline Jolie i Brada Pitta odrekla se očevog prezimena

16.11.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Zahara Jolie-Pitt, najstarija kći bivšeg holivudskog para Angeline Jolie i Brada Pitta, pohađa prestižni koledž Spelman u Atlanti gdje je ovih dana primljena u prvo crnačko sestrinstvo u povijesti, Alpha Kappa Alpha

Kako se može vidjeti u mnogobrojnim videima koji kolaju društvenim mrežama, 18-godišnja Zahara Jolie-Pitt, najstarija kći Angeline Jolie i Brada Pitta, postala je službena članica prvog crnačkog sestrinstva u povijesti - Alpha Kappa Alpha.

Inicijacija u sestrinstvo potrajala je do kasno u noć, a za sve nove članice pripremljeni su i razni plesovi i pjesme dobrodošlice.

Trenutak u kojem ohrabrena pljeskom, samouvjerena staje pred okupljeno mnoštvo i izgovara 'My name is Zahara Marley Jolie', otkriva i kako je Zahara u brakorazvodnoj parnici svojih roditelja stala na majčinu stranu, odrekavši se očevog prezimena Pitt.

Zahara je inače već od malih nogu navikla na publicitet, zahvaljujući svojoj planetarno poznatoj obitelji, stoga ne čudi da u ovakvom trenutku nema ni najmanju tremu.

DVOJE NEDOSTAJE

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta snimljena u zajedničkom izlasku

Pogledaj galeriju

Inače, koledž koji Zahara pohađa globalno je prepoznat kao mjesto obrazovanja žena afričkog podrijetla. Podupire slobodne umjetnosti i znanost te potiče studente na kreativno i etičko razvijanje. Učenici ovog prestižnog koledža osnažuju se da postanu lideri u svom području, a posebno je zanimljiva činjenica da je prva Afroamerikanka koja je doktorirala u matematičkim znanostima bila učenica ovog koledža.