TRI GODINE KASNIJE

Otkrivena eksplozivna objava sina Brada Pitta: 'Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao'

20.11.2023 u 21:03

Bionic
Reading

Tri godine kasnije svjetlo dana ugledala je objava s Instagrama u kojoj posvojeni sin Brada Pitta i Angeline Jolie, Pax Thien, nimalo ne štedi svog oca

Britanski Daily Mail otkrio je objavu koju je na Instagramu za Dan očeva 2020. godine objavio Pax Thien Jolie Pitt. U njoj svog oca naziva 'šupkom svjetske klase zbog kojeg njegovo četvero najmlađe djece drhti od straha'.

'Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao', napisao je pa dodao:

'Možeš sebi i svijetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo', zaključivši: 'Sretan ti Dan očeva, ti j****o grozno ljudsko biće.'

Ovu objavu Pax je napisao na svom privatnom profilu na Instagramu kad je imao 16 godina.

  • +3
Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Angelina Jolie usvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine, kao trogodišnjaka. Njegova biološka majka bila je ovisnica o heroinu i ostavila ga je kao novorođenče. Brad ga je službeno usvojio sljedeće godine.

Stara objava Angelininog i Bradovog sina pojavila se svega nekoliko dana nakon što se njegova sestra Zahara javno odrekla prezimena Pitt. Ova 18-godišnja studentica Sveučilišta Spelman u Atlanti nedavno se pridružila prvom crnačkom sestrinstvu u povijesti, Alpha Kappa Alpha.

Društvenim mrežama sada se šire videozapisi s inicijacije, a mnoge obožavatelje iznenadio je Zaharin javni nastup. Naime ona je tijekom proslave stala ispred velike skupine ljudi pa glasno izgovorila: 'Moje ime je Zahara Marley Jolie' i tako otkrila da se odrekla očevog prezimena.

  • +3
Shiloh, Zahara, Pax i Knox Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi smatraju da je Zahara prekinula kontakt s ocem zbog braće Maddoxa i Paxa, s kojima Pitt već godinama nema nikakav kontakt. Navodno je Jolie podnijela zahtjev za razvod zbog glumčevog sukoba s Maddoxom u privatnom avionu, a on je tada htio obraniti majku.

Pitt i Jolie još uvijek se nisu uspjeli dogovoriti oko skrbništva nad svojih šestero djece. Troje najstarijih, Maddox, Pax i Zahara, više nisu maloljetni.