NA TWITTERU

Izgleda neprepoznatljivo: Najnovija fotografija otkrila koliko je Monika Seleš u posljednje vrijeme smršavila

24.09.2020 u 12:08

Bionic
Reading

Nekada najbolja tenisačica svijeta, ujedno i najmlađa koja je sa samo 16 godina osvojila čuveni Roland Garros, danas se rijetko pojavljuje u javnosti, stoga i ne čudi da je njezina posljednja objavljena fotografija na Twitter profilu izazvala veliko zanimanje

I dan danas, na sam spomen njezina imena, mnogima je prva asocijacija osvajanje Roland Garrosa u dobi od tek 16 godina, ali i strašan događaj koji joj je u potpunosti promijenio život, kada ju je početkom 90-ih, mentalno oboljeli obožavatelj tenisačice Steffi Graf, tijekom teniskog meča ubo nožem u leđa.

Monika Seleš, nekadašnja reprezentativka bivše države, nakon toga nije primila reket pune dvije godine, no onda se ipak vratila na teniske terene i posljednji profesionalni meč odigrala 2003. godine.

Iza nje su 53 naslova, 9 Grand Slamova, ali i nevjerojatnih 178 tjedana provedenih na prvom mjestu WTA ljestvice, no sve to donijelo joj je i neke loše stvari u životu, poput bulimije, o kojoj je prvi puta progovorila u svojoj knjizi 'Pronalazak sklada između tijela, uma i same sebe'.

46-godišnja bivša tenisačica, koja danas živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom, 32 godine starijim američkim poslovnjakom Tomom Golisanom, bivšim vlasnikom momčadi Buffalo Sabresa i osnivačem Paychexa, sada je nemalo iznenadila svojom najnovijom fotografijom koju je objavila na svom Twitter profilu.

  • +5
Monika Seleš Izvor: EPA / Autor: STEPHANE REIX

Na njoj Monika Seleš pozira s novčanicom od jednog dolara, kako bi promovirala jednu akciju putem društvenih mreža, no mnogima je 'za oko zapeo' njezin novi izgled. Čini se kako je nekadašnja teniska zvijezda, rođena u Novom Sadu 1973. godine, malo pretjerala s treninzima, budući da je poprilično smršavila, a što je, kao posljedica gubitka kilograma, naboralo joj lice.