ROMANTIČNI KEN

Izdanje Ryana Goslinga na premijeri 'Barbie' krije ljubavnu posvetu

13.07.2023 u 17:21

Bionic
Reading

Poznate dame iz filma ‘Barbie’ nisu jedine plijenile pozornost na nedavnoj premijeri u Los Angelesu. Glumac Ryan Gosling na ružičastom tepihu osvanuo je poput Kena, a njegovo izdanje krilo je ljubavnu poruku supruzi Evi Mendes

Iako je 49- godišnja glumica preskočila premijeru filma ‘Barbie’ u Los Angelesu, zahvaljujući izdanju njezina supruga svejedno je postala medijskom temom.

Na ružičastom tepihu Gosling se pojavio u odijelu boje lososa, ispod kojeg je nosio ležerno otkopčanu blijedoružičastu košulju, suptilno otkrivši ljubavnu posvetu supruzi u znaku ogrlice s ružičastim privjeskom slova ‘E’.

Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer/JTMPhotos/MediaPunch / Capital pictures / Profimedia

Vrlo rano u svojoj vezi, poznati par donio je odluku da će svoju ljubav i svoju djecu što više držati podalje od svjetla reflektora pa je Goslingova gesta na ružičastom tepihu posebno značajna.

U ljetnom kino hitu, 42- godišnji Gosling utjelovljuje Kena, a za ovog holivudskog miljenika, redateljica Greta Gerwig ima samo riječi hvale, opisujući ga kao nevjerojatan spoj najvećih holivudskih ikona. Tako je u nedavnom intervjuu za magazin Rolling Stone rekla da je on savršena kombinacija karizmatičnog Marlona Branda, zaigranog i šarmantnog Genea Wildera, profinjenog umjetnika Johna Barrymorea i magnetske karizme Johna Travolte.

  • +6
Eva Mendes i Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: DFY+FKF / KCS Presse / Profimedia