CRNA ELEGANCIJA

Margot Robbie oduševila: Na ružičastom tepihu osvanula poput Barbie iz 60-ih

10.07.2023 u 13:16

Bionic
Reading

Za premijeru filma u Los Angelesu, Margot Robbie vratila je Barbie njezinim vintage glamuroznim korijenima

Shrine Auditorium u Los Angelesu ove je nedjelje blistao ružičastim sjajem zahvaljujući premijeri filma ‘Barbie’, s poznatom australskom glumicom u glavnoj ulozi.

Osim na filmu, lik najpoznatije lutke na svijetu Margot Robbie savršeno je dočarala u svakoj prilici tijekom svjetske promo turneje, a posebno na ružičastom tepihu, što je ove nedjelje bio slučaj i u Los Angelesu.

  • +4
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Ekipu filma 'Barbie' predvodila je u svjetlucavoj, haute couture haljini brenda Schiaparelli kojim je kanalizirala izgled Barbie iz 60-ih godina prošlog stoljeća. Presvučena šljokicama, ova krajnje glamurozna haljina stiže s korzetnom podravom i donjim dijelom sirena kroja podebljanim slojevima stršećeg crnog tila.

Vjernu rekreaciju izgleda najpoznatije lutke na svijetu iz 60-ih nastavila je i dodacima, odabirom opernih rukavica od crnog baršuna, crnim cipelama mule i slojevima dijamantnih ogrlica s ogrlicama, dok je u ruci nosila blijedoružičasti šal od svile.  

Kosu je stilizirala u savršeno isfeniran visoki konjski rep, a glamurozni look nadopunila sjajnim, ružičastim rumenilom i jarko crvenim usnama.

Usko surađujući sa stilistom Andrewom Mukamalom na svjetskoj turneji filma ‘Barbie’, 33- godišnja glumica poželjela je modno dočarati lik poznate lutke kroz desetljeća, od originalnog prugastog bodija kakvog je nosila davne 1959. godine do suknje s nitnama u eri 60-ih i dnevnih i noćnih lookova u duhu 80-ih.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na promociji filma u Mexico Cityju proteklog tjedna, Robbie je utjelovila dva popularna izdanja lutke iz 1992. godine - Barbie ‘Totally Hair’ i Barbie ‘Earring Magic’. Za potonju je nosila kreaciju modne kuće Balmain u znaku skulpturalne, žarko ružičaste haljine od kože s prozirnim rukavima od tila.

Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/Eyepix Group / Shutterstock Editorial / Profimedia