SVI GA HVALE

Stigle prve reakcije na 'Barbie': 'Dajte Ryanu Goslingu nominaciju za Oscara'

11.07.2023 u 17:52

Bionic
Reading

Uoči svjetske premijere, i konačnog ulaska u Barbie svijet, tek je nekolicina odabranih dobila priliku pogledati toliko željeni film o najdražoj lutki na svijetu, koji je odradila Greta Gerwig uz pomoć dvoje genijalaca, kojima i idu najveće zasluge - Margot Robbie i Ryana Goslinga

Malo je reći da su se društvene mreže užarile od komentara kritičara i odabranih novinara, koji su dobili priliku da među prvima, debelo prije svjetske premijere, pogledaju i više nego željno iščekivani film ‘Barbie’. A ako ste možda pomislili da će kritika ih dočekati ‘na nož’, prevarili ste se.

Ovoliko hvalospjeva zbog nekog filma nismo pročitali odavno, a svi se slažu kako će isti oduševiti sve jer je u isto vrijeme ‘zabavan, bombastičan, ali i poučan’.

  • +12
Barbie Izvor: Profimedia / Autor: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ScreenRantov kritičar Joseph Deckelmeier nahvalio je Gretu Gerwig i njezine redateljske sposobnosti, dotakao se odlično Margot Robbie, no najviše su ga oduševili Ryan Gosling i Simu Liu, koji su, za njega, ‘čista zabava’.

S druge strane Perri Nemiroff, filmska producentica koja piše za Collider posebno se osvrnula na kostime i samu produkciju, a i iz njezinih riječi može se zaključiti kako je Margot Robbie posao odradila besprijekorno, ali da su ipak neki drugi prave zvijezde, aludirajući time na Goslinga.

Barbie | Trailer #3 | 2023 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Jamie Jirak iz ComicBook. nazvala je ovo svojim ‘omiljenim filmom godine’: ‘Greta Gerwig je nekako uspjela premašiti moja očekivanja…Ryanu Goslingu dajte nominaciju za Oscara, mrtva sam ozbiljna!’

Voditeljica showa ‘Pay or Wait’ Sharronda Williams rekla je za film da je duhovit, iskren i zabavan, a i onda je posebno nahvalila Goslinga, rekavši kako je ‘ukrao svu pažnju’ te da se zbog njega najviše smijala.

Urednica društvenih mreža Varietyja, Katcy Steohan, film je kratko i jasno nazvala - savršenstvom, dodavši kako su Margot Robbie i Ryan Gosling odigrali uloge za koje su ‘očito rođeni’.

Iz svega toga bi se zaključilo da očito hype oko svega i nije uzaludan, kao ni činjenica da su diljem svijeta gotovo u potpunosti rasprodane karte za pretpremijere i premijere. Zbog toga nema vam druge nego biti u niskom startu kako bi čim prije pogledali film o kojem svi mjesecima pričaju.

s potpisom versacea

Margot Robbie kao prava Barbie: Sve je zasjenila u zavodljivoj mini haljini

Pogledaj galeriju