HRABAR STAJLING

Izdanje koje je sve iznenadilo: Mirjana Hrga na službeni prijem stigla u prozirnoj košulji koja je otkrila previše

07.11.2019 u 22:09

Bionic
Reading

Iako je u posljednje vrijeme uglavnom viđamo u uniformiranim stajlinzima, odijelima i strogim krojevima, Mirjana Hrga na službenu večer hrvatskih povratnika koja se održala pod pokroviteljstvom predsjednice RH stigla u vrlo izazovnom izdanju

Mirjana Hrga, savjetnica predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u četvrtak navečer prisustvovala je svečanoj večeri hrvatskih povratnika održanoj u hotelu Sheraton.

Večer održana pod pokroviteljstvom hrvatske predsjednice okupila je brojne državnike, delegate i službenike. Gospođa Hrga za poslovnu se večeru opredijelila za izdanje koje je mnoge iznenadilo.

Odjenula je crne elegantne hlače, a pomalo dosadni stajling odlučila je začiniti prozirnom košuljom ispod koje se naziralo čipkasto crno donje rublje. Ovoga puta kosu je podigla u visoku elegantnu punđu, a cijeli stajling zaokružila klasičnim crnim salonkama. Košulje su za nekadašnju televizijsku novinarku, danas savjetnicu predsjednice novi modni izričaj. S novom titulom Mirjana je dotjerala i svoj stil.

Pa je često možemo vidjeti u odijelima, ispod kojih se Hrga poigra košuljama raznih uzoraka i materijala.

Među dražima su joj one s mašnama - tzv. model pussy bow. Ženstvene bluze s romantičnom mašnom, koja se vežu ispod vrata, vratile su se na modnu scenu u velikom stilu prije četiri godine i otad im popularnost ne jenjava. Osamdesetih godina bile su sastavni dio 'uniforme' poslovnih žena, a one su na taj način uz svoja stroga odijela i kompletiće unosile nužnu dozu ženstvenosti. Obožavala ih je i Margaret Thatcher, 'čelična lady' koja je tim romantičnim detaljem ublažavala svoj poslovično strog imidž i izgled.