U VRUĆIM HLAČICAMA

Izazovna Nina Morić uletjela na nogometni teren

22.05.2017 u 13:08

Bionic
Reading

Nekada uspješna manekenka, koja već godinama živi u na talijanskoj adresi, Nina Morić nakon bolnog razvoda od bivšeg supruga cijeni sitnice i uživa u sretnim trenucima s 14-godišnjim sinom. Ovoga puta i sama se okušala na nogometnom terenu

Otkada se zbog karijere preselila u susjednu Italiju, Nina Morić zavoljela je i nogomet. Nikada nije krila to da je navijačica kluba Juventus te je nekada znala i komentirati nogometna zbivanja u zemlji. 

Zato je protekli vikend pokazala svim svojim pratiteljima na Instagramu kako izgleda kad se i sama uhvati lopte. U vrućim hlačicama i crnim čizmama trčala je po terenu prema golu, što je oduševilo njezine obožavatelje, a neki su joj već predvidjeli i blistavu nogometnu karijeru.

Attenzione, rincorsa breve... parte lei....Niiiiina Moooric ! Palla da una parte e portiere dall'altra ⚽️🙃

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

'Reći ću Mamiću da te kupi za Dinamo sljedeće godine!', jedan je od brojnih komentara ispod fotografije.

Nerd 🤓 alla riscossa. Tks @maxmatstyle

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

Iako bivša manekenka već dugo izbiva iz medija, o njezinom privatnom životu i dalje se dosta toga zna.

Iza nje su naime dva nesretno propala braka. Prvo se vjenčala s talijanskim fotografom Fabrizijem Coronom, nakon toga ponovno je pred oltar stala 2013. s milanskim poduzetnikom Massimilianom Dossijem, a brak je potrajao tek dva mjeseca. Trenutačno ljubi jedanaest godina mlađeg manekena Luigija Marija Favolosa.

Notte di riflessione 😀🌸🌸🌸

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

Možda najkontroverzniji brak koji je vrlo često znao biti tema u svim talijanskim, ali i hrvatskim medijima, onaj je s fotografom Fabrizijem Coronom, koji je završio i u zatvoru.

Tu ❤️

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

Njihov sin Carlos danas je 14-godišnjak koji također u slobodno vrijeme igra nogomet, a majka je na njega izuzetno ponosna. Gotovo nikad ne objavljuje njegove fotografije, što je naglasila i u jednom od komentara ispod svoje posljednje objave.

'Nikada ne stavljam fotke svog djeteta. To je dečkić koji je isto igrao nogomet. Moj sin je visok kao ja, 1,83 cm', odgovorila je Nina na jedan od komentara.