MODERNA MAMA

Izabel Kovačić pohvalila se dobrim modnim odabirom svoje majke

19.02.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić, na svom se Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira sa svojom mamom. Zanimljivo je kako je Izabelina majka bila u istim hlačama kakve je ona nosila za nedavna putovanja u Portugal

Iako, najčešće, na svom Instagram profilu objavljuje svoje fotografije, ili one na kojima se nalazi sa prijateljicama ili suprugom, nogometašem Mateom Kovačićem, Izabel Kovačić ovoga je puta sve iznenadila objavom na Instagram Storyju.

Na istoj se nalazi sama Izabel u društvu njoj najvažnije ženske osobe - majke. Dvije dame poziraju u kuhinji, Izabel je majku zagrlila oko struka i pored nje nacrtala srce i u njega napisala mamma.

#chapelOfSouls 💙

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Zanimljivo je kako njezina majka ima iste, moderne hlače visokog struka i kariranog uzorka, kakve je nedavno nosila i sama Izabel dok je pozirala ispred kapelice Chapel of Souls u portugalskom gradu Portu.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Prije negoli je objavila fotografiju s majkom, Izabel se na Instagramu pohvalila kako joj je jedna od dugogodišnjih prijateljica, Ivona, koja joj je bila i djeveruša na vjenčanju, stigla u posjet u Madrid, gdje već nekoliko godina živi bračni par Kovačić, budući da Mateo igra za tamošnji klub Real Madrid.