poput parižanke

Izabel Kovačić ponovno modno briljira: Plavokosa ljepotica u šik izdanju

16.02.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Supruga našeg mladog reprezentativca Matea Kovačića, lijepa Zagrepčanka Izabel Kovačić već neko vrijeme oduševljava svojim modnim odabirima i trendi kombinacijama koje laskaju njezinoj figuri

Stil zanosne 24-godišnjakinje najlakše bi se mogao opisati kao ležerna elegancija, u koju skladno uklopi neke od posljednjih trendova.

Svoj istančan ukus Izabela Kovačić pokazala i na posljednjoj fotografiji koju je podijelila na društvenim mrežama, kada je pozirala s prijateljicom i pritom izgledom i držanjem podsjetila na šik Parižanke. 

it's the little things in life

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Upečatljivi crveni kaputić, bezvremensku bijelu košulju i crne hlače visokog struka dodatno je začinila trenutačno vrlo popularnim modelom kape. Po uzoru na svjetske trendseterice koje trenutno nose navy kapice sa šiltom i Izabel je nabavila svoj model u bijeloj boji, dok je prijateljica Ivona kupila isti primjerak u crvenoj boji.

Poput dvije prave dame, poznate prijateljice uživale su u luksuznom baru u centru Madrida ispijajući čaj, a potom se uputile u šetnju.

Happy people with serious face ☺️❤️

Objavu dijeli Ивона (@ivy_corleone)

Uz cjelokupni outfit supruga Matea Kovačića kombinirala je i skupocjene Stella McCartney cipele s visokim potplatama, koje su već sezonama must have komad u garderobam trendseterica..

Izabela Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram