mamim ponos

Izabel Kovačić iznenadila novom fotografijom i video snimkom sina Ivana

18.08.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Lijepa supruga Matea Kovačića ovih dana odmara na Jadranskoj obali s desetomjesečnim sinčićem Ivanom kojeg gotovo nikad ne pokazuje na društvenim mrežama. No sve češće objavljuje njegove fotografije na svom Instagram profilu

Jedan od najomiljenijih domaćih parova, nogometni reprezentativac koji igra za londonski Chelsea, Mateo Kovačić i supruga, 28-godišnja poduzetnica Izabel, u zadnje vrijeme sve češće dijele trenutke iz svakodnevice s desetomjesečnim sinom Ivanom.

Novom fotografijom na kojoj svog mališana nosi u naručju osnivačica brenda Lunilou je odlučila pokazati njegovo lice i kratko poručila: 'Čista ljubav'. Lijepa mama blista u kreaciji s vlastitim potpisom i raznježila je mnoge kojima nije promaknulo kako se na dječaku već sada vidi kako je od roditelja naslijedio samo najbolje. U Instagram storyju je pak pokazala snimku kojoj svog sinčića drži na krilu dok u predvečerje plove po moru.

Prisjetimo se, mali nasljednik Kovačićevih rodio se 13. listopada prošle godine u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj. Premda je posljednje dane trudnoće provodila s obitelji u Sesvetama, a Mateo je bio u Londonu, nogometaš je ipak uspio doći u Zagreb kako bi bio uz Izabel u trenutku rođenja njihovog prvog djeteta. Sina su nedavno i krstili, a kum mu je bio kapetan naše nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia