BRAČNI SELFIE

Fotografija za uspomenu: Nakon svih obaveza, Izabel i Mateo Kovačić napokon su sami

15.07.2021 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon što su proteklog vikenda krstili svog sinčića Ivana, kojem je kum bio Luka Modrić, a potom je nogometaš odigrao humanitarni teniski meč u Petrinji, supružnici Kovačić uputili su se na zasluženi odmor

Zbog brojnih obaveza posljednjih tjedana, Izabel i Mateo Kovačić nisu imali previše prilika provesti kvalitetno vrijeme sami. Prvo je nogometaš s hrvatskom reprezentacijom igrao na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu, a nakon što ih je Španjolska izbacila iz daljnjeg natjecanja, naši su igrači krenuli na odmore sa svojim obiteljima.

No, za razliku od većine njih, Mateo Kovačić morao je Izabel pomoći oko organizacije krstitki njihovog devetomjesečnog sinića Ivana. Krstitke su održane na još uvijek javnosti nepoznatoj lokaciji s nevjerojatnim pogledom na more, a u restoranu je sve bilo uređeno do najsitnijeg detalja. Ulogu krsnog kuma povjerili su dugogodišnjem prijatelju Luki Modriću, koji je sve besprijekorno odradio.

A kada je i to bilo gotovo, Mateo je morao odraditi još jedan angažman. Naime, sa Lukom Modrićem, Marinom Čilićem i drugim poznatim sportašima sudjelovao je na humanitarnom teniskom meču u Petrinji.

  • +2
Izabel Kovačić, Blanka Vlašić, roditelji i supruga Luke Modrića na tribinama Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Tek tada Kovačić se mogao uputiti na zasluženi odmor sa suprugom, a da doista uživaju pokazao je na selfiju kojeg je objavio na svom Instagram Storyju. Na njemu su supružnici Kovačić snimljeni u automobilu, Izabel u točkastoj haljini, raspuštene kose, a Mateo u bijeloj majici, minijaturnim Ray Ban naočalama i Lunilou šilterici.