NA KUMOVOM TERENU

Mateo Kovačić napokon objavio fotografije sa sinovog krštenja

03.08.2021 u 21:29

Bionic
Reading

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić je imao dosta zgusnust ljetni raspored pa je snimke sa sinovog krštenja, održanog 10. srpnja, objavio gotovo mjesec dana kasnije

Kad se javnost već pomirila da će ostati zakinuti za fotografije kršenja malog Ivana, kojemu je kum bio Luka Modrić, Mateo Kovačić je objavio nekoliko fotografija na Instagramu.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, kojeg su Izabel i Mateo odabrali za sinovog kuma, na svom Instagram Storyju objavio je nakon krštenja kratki video u kojem u naručju drži malenog Ivana te se ponosno smješka, a uz video je napisao: 'Ponosni kumašin.'

Isti taj video objavila je i Izabel na svom Instagram Storyju dodajući kratki opis: 'Ta povezanost', a Mateo je na svom Instagram profilu objavio nekoliko Storyja otkrivajući dodatne detalje proslave koja se održala na nepoznatoj lokaciji tik uz more.

S novoobjavljenim fotografijama, uz koje je napisao da se radi o krštenju Ivana s obitelji i prijateljima, Mateo tek otkriva da se Ivan krstio na kumovom terenu, u Zadru.