veliki prijatelji

Izabel i Mateo Kovačić otkrili detalje sinovog krštenja, ali i otkrili tko mu je kum: Luka Modrić ne može sakriti koliko je ponosan

12.07.2021 u 17:31

Bionic
Reading

Protekli vikend bio je poprilično svečan za bračni par Kovačić. Naime, Izabel i Mateo Kovačić točno devet mjeseci nakon rođenja krstili su svog sinčića Ivana, a malenom dječaku kum je bio Luka Modrić koji ne skriva koliko se ponosi tom ulogom

Izabel i Mateo Kovačić prije devet mjeseci postali su roditelji dječaka Ivana, a sada je došlo vrijeme i za krštenje te proslavu u društvu bliskih osoba.

Kako su supružnici Kovačić otkrili na svojim Instagram Storyjma u subotu su povodom krštenja sina Ivana organizirali proslavu. Premda je točno mjesto proslave nepoznato, sudeći prema objavama na društvenim mrežama radi se o vrlo bajkovitoj lokaciji, a prostor u kojem se održala proslava bio je pomno uređen i stilski dotjeran do zadnjeg detalja.

Važnu ulogu na krštenju imao je Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, kojeg su Izabel i Mateo odabrali za sinovog kuma, a čini se kako je se Luka tom ulogom jakom ponosi. Naime, na svom Instagram Storyju objavio je kratki video u kojem u naručju drži malenog Ivana te se ponosno smješka, a uz video je napisao: 'Ponosni kumašin.'

Isti taj video objavila je i Izabel na svom Instagram Storyju dodajući kratki opis: 'Ta povezanost'. Čini se kako su Luka i Mateo odličan tim kako na sportskom terenu, tako i izvan njega, a njihove obitelji su posebno bliske. Dan prije krstitki Lukina i Mateina obitelj zajedno je viđena u poznatom zadarskom restoranu Niko gdje su uživali u gastronomskom delicijama, a kumstvo će ih sada još dodatno povezati.

Mateo Kovačić također je na svom Instagram profilu objavio nekoliko Storyja otkrivajući dodatne detalje proslave koja se održala na nepoznatoj lokaciji tik uz more. Lijepa Izabel i ovoga puta je blistala, a za ovu prigodu izbor je pao na satensku bijelu haljinu s dubokim prorezom te vrlo trendi cipele s trakicama za vezanje oko nogu. Mateo je bio modno usklađen sa svojom suprugom te je nosio bijelu košulju te svijetlo odijelo.

Inače, par se vjenčao 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali. Naime, Izabel je pjevala u zboru, a Mateo je bio ministrant, a prije devet mjeseci su postali roditelji malenog dječaka Ivana.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia