SLAVLJE UZ MORE

Točno devet mjeseci nakon rođenja, Izabel i Mateo Kovačić na bajkovitoj lokaciji krstili malenog Ivana

11.07.2021 u 17:59

Bionic
Reading

Kako su oboje otkrili na svom Instagram Storyju, supružnici Kovačić u subotu su na nepoznatoj lokaciji, negdje na moru, u pomno stiliziranom vanjskom prostoru, napravili proslavu povodom krštenja njihovog sinčića

Zahvaljujući društvenim mrežama u današnje doba može se doznati apsolutno sve. Tako su obožavatelji nogometaša Luke Modrića i Matea Kovačića svojim fotografijama, ali i videosnimkama, objavljenim na Instagramu otkrili gdje su dvojica prijatelja sa svojim obiteljima ovih dana uživala.

Nakon što su viđeni u Šibeniku, gdje su se družili s Andreom i Hrvojem Čermakom, Vanja i Luka Modrić vratili su se u Zadar, a tamo su im se pridružili i Izabel i Mateo Kovačić sa sinčićem Ivanom.

Dvije obitelji jučer su uživale u delicijama poznatog restorana Niko, a vlasnik istog, na službenom se Instagramu restorana pohvalio pjesmom koju je odsvirao i otpjevao uz pomoć dvojice slavnih nogometaša. Riječ je o dobro poznatoj pjesmi 'Neka cijeli ovaj svijet', iz mjuzikla 'Jalta, Jalta', a dečki su se poprilično dobro snašli.

A čini se da je negdje oko Zadra održano i veliko slavlje i to devet mjeseci nakon rođenja prvog djeteta Matea Kovačića. Kako su se pohvalili nogometaš, ali i njegova supruga, poduzetnica Izabel Kovačić, jučer su krstili svog sinčića Ivana, a oboje su prikazali kratku snimku pomno uređene terase uz more i svirku saksofoniste.

Preko snimke, objavljene na Instagram Storyju, napisali su 'Ivanovo krštenje' i time otkrili taj privatni detalj. Lokacija krstitke još nije poznata, kao ni to tko je krsni kum ili tko je sve među uzvanicima na velikom slavlju.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia