SPRETNA ELIN

Ivica Kostelić otkrio kako se u njegovoj obitelji otvaraju pokloni na Božić, ali i tko je zadužen za sastavljanje igračaka

27.12.2021 u 10:53

Bionic
Reading

Na Instagramu je naš proslavljeni skijaš, Ivica Kostelić, s obožavateljima je podijelio 'mrvice iz svakodnevice' života s četvero male djece, što je oduševilo ama baš sve

Nakon što se vratio iz avanture života, preplovivši Atlantik, Ivica Kostelić ove je blagdane proveo u najdražem društvu - onom supruge Elin i njihovo četvero djece: sinova Ivana i Leona te blizanki Jane i Kate. A kako je izgledalo božićno jutro u obitelji Kostelić, otkrio je Ivica na Instagramu, objavivši fotografiju snimljenu pored bora.

Svatko u svom filmu, mogla bi se nazvati fotografija na kojoj su Ivan i Leon te jedna od blizanki, zaokupljeni otvaranjem mnogobrojnih poklona koji su ih dočekali ispod ukrašene jelke.

Leon je na božićno jutro odjenuo plavi sportski dres s brojkom 7 na leđima i natpisom Kostelić, a uz fotografiju, Ivica je svima poželio 'Sretan Božić' i to na hrvatskom, engleskom, ali i islandskom, jeziku njegove supruge.

A upravo je Elin, koja s četvero djece i provodi najviše vremena, budući da je Ivica posvećen nekim svojim pothvatima, bila zadužena za sastavljanje igračaka, u čemu su joj pomogle blizanke Jana i Kata. Tu fotografiju Ivica Kostelić je objavio na Instagram Storyju, pohvalivši se tako vještinama svoje supruge.

  • +2
Elin Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL