duhovita islanđanka

Ivica Kostelić proslavio je rođendan negdje usred Atlantika, a nasmijat će vas kako je supruga Elin obilježila njegov veliki dan

24.11.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Naš najbolji skijaš svih vremena u utorak je navršio 42. godine, a rođendanska 'torta', kako je sam opisao, definitivno mu je bila posebna. A posebna je bila i posveta njemu od životne družice, nekadašnje skijašice s kojom je dobio četvoro djece

Elin Kostelić je već mnogima poznata po tome da ima dobar smisao za humor. Njezine objave na Instagramu su rijetke, ali uvijek simpatične. Veliki dan voljenog muškarca od kojeg je trenutno razdvojena zbog njegovog boravka na jedriličarskoj transatlantskoj utrci, zabilježila je na svoj način.

Islanđanka je na Instagram storyju objavila fotografiju Ivice Kostelića nastalu na ljetovanju. Ispružen leži na ručniku s prekriženim rukama i spava, a u ustima mu je duda varalica. Na glavu mu je na fotografiji stavila naljepnicu s krunom na kojoj piše 'birthday'.

Za razliku od svoje drage, Ivica je svojedobno priznao kako stvari stoje s njezinim rođendanom, a što je na listi 'grijeha' mnogih muškaraca, a nekad je bilo i na njegovoj. 'Najbolji način da zapamtiš ženin rođendan je da ga jednom zaboraviš. Samo jednom i nikad više', našalio se tada Ivica na svoj račun. Podsjetimo, Elin i Ivica u ljubavi su od 2006. godine kada su se prvi put pojavili u javnosti. U braku su već sedam godina.

  • +2
Elin Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL