čekaju ga tople ručice

Nakon što je završio nevjerojatnu avanturu Ivica Kostelić se vraća u Hrvatsku, a svoj povratak najavio je najslađom mogućom fotkom

04.12.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Naš najtrofejniji skijaš svih vremena Ivica Kostelić prije koji dan završio je svoju avanturu dugu gotovo 7400 kilometara, a hrvatska javnost s netrpljenjem čeka njegov povratak. Skijaš je svoj povratak najavio prekrasnom fotografijom svoje dvije kćeri

Nakon 22 dana plovidbe oceanom i isplovljavanja iz Le Havrea, Ivica Kostelić okončao je offshore jedriličarsku utrku 'Transat Jacques Vabre', a u koju je krenuo na jedrilici 'Croatia Full of life' s Francuzom Antoineom Callisteom.

Sretan, presteran, ali i vidno umoran i iscrpljen, Ivica Kostelić u cilj je uplovio noseći na sebi hrvatski tres s brojem 64, što je ujedno i podsjetnik na njegov prvi, veličanstveni uspjeh, odnosno pobjedu iz Aspena 2001. godine, kada je pobijedio sa startnim brojem 64. Prema fotografijama, vidljivo je da je u tom dresu i skočio u more.

Svoj povratak u Hrvatsku Ivica je najavio kratkom objavom na Instagramu uz opis 'Soon...'. Uz kratku objavu Kostelić je priložio prekrasnu fotografiju fotografiju kako šeće svoje dvije kćeri, Janu i Katu.

Kada je započinjala vezu sa najboljim hrvatskim skijašem u povijesti, bivša islandska skijašica Elin Kostelić bila je svjesna da će mu sport uvijek biti pri samom vrhu ljestvice životnih prioriteta. A kada nije na skijaškim stazama, Ivica Kostelić uživa u jedrenju, a što je i dokazao završetkom utrke 'Transat Jacques Vabre'. Par ukupno ima četvero djece. Tijekom sedmogodišnjeg braka prvo su 2014. dobili sina Ivana, da bi dvije godine kasnije stigao i Leon, a sreća je bila potpuna kada su u ožujku 2020., nekoliko dana prije velikog zagrebačkog potresa, rođene i blizanke Jana i Kata.

  • +2
Elin Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL