tour of croatia

Iva Balaban ni ovoga puta nije razočarala svojim modnim odabirom

24.04.2017 u 13:41

Bionic
Reading

Nakon što je vikend provela u Splitu, u kojem je bila na premijeri mjuzikla 'Naša bila štorija', ali i rođendanskoj proslavi prijateljice Severine Kojić, bivša manekenka požurila je na završetak međunarodne biciklističke utrke u Zagreb

Nakon više od 1000 kilometara međunarodne biciklističke utrke Tour of Croatia ovog vikenda održana je i završnica na zagrebačkom Trgu svetog Marka. Osim zaljubljenika u biciklizam, u kutku TAG Heuera zatekla su se brojna poznata lica, poput glumica Marijana Mikulić i Tamare Garbajs, Tihane Harapin Zalepugin te bivšeg vaterpolista Dubravka Šimenca.

Među njima je bila i bivša manekenka, osnivačica portala Journal.hr Iva Balaban, koja je samo zbog završetka utrke požurila iz Splita, u kojem je bila jedna od uzvanica na velikom rođendanskom slavlju pjevačice Severine Kojić. Iva, koja se uvijek nalazi pri vrhu liste najbolje odjevenih Hrvatica, ni ovoga puta nije razočarala svojim odabirom.

  • +3
Završnica Toura of Croatia Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Ino Zeljak

S kožnom jaknom uskladila je crne hlače s bijelom crtom sa strane, koje su ove sezone apsolutni hit, a na nogama je imala trendi bijele tenisice, koje ovog proljeća nose svi.