NAPUNILA 40. GODINA

Iva Balaban: Ne bojim se ničega pa ni godina

11.03.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Bivša Kraljica Hrvatske, danas uspješna poduzetnica, Iva Balaban jučer je proslavila 40. rođendan. U obiteljskom domu, okružena svojim najmilijim osobama, napravila je slavlje, a na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju iz djetinjstva koja je oduševila njezine fanove

'Neće meni godine da odluče kada ću da ostarim… jer ovo je dijete zauvijek u meni i moj je najveći saveznik  4…..0’, napisala je na svom profilu na Instagramu jedna od najljepših Hrvatica pored fotografije koja je pokazuje kao djevojčicu odjevenu u bijelu košulju, crvene hlačice na tregere, s dječačkom frizurom.

'Imala sam pet godina na toj fotografiji i izgledam si kao pravi dečkić. S mamom sam se šalila da je jedina promjena od tada na ovamo to što sada imam dugu kosu', smije se Iva. Kao dijete je, kaže, bila dobra i vesela.

Rođendan najprije nije htjela slaviti, a onda je ipak u svom domu obilježila jubilarku.

'Mama, suprug, djeca, obitelj bili su uz mene. Lijepo smo se podružili i proveselili. Možda uskoro napravim i tulum', rekla je. Četrdesetih godina, a i starenja, nimalo se ne boji.

'Ne bojim se ničega pa ni godina. Znate kako se ono kaže: 'Zar će meni godine reći koliko stvarno imam godina? Samo neka je zdravlja i pozitive', ističe dobro raspoložena Iva.

Neće meni godine da odluče kada ću da ostarim... 🤗... jer ovo je dijete zauvijek u meni i moj je najveći saveznik ❤ 4.....0

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on

Ivi je, pak, na svom profilu na Instagramu dirljivom posvetom rođendan čestitala njezina prijateljica Severina.