Estrada DAN KOJI SE PAMTI

Iva Balaban i Martina Štritof: Veliko slavlje za kćeri

10.02.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Estete poput Ive Balaban i bivše Divasice Martine Štritof priuštile su svojim mezimica maštovita rođendanska slavlja. Martinina jedinica malena Greta jučer je slavila prvi rođendan, a Ivina Tessa prije nekoliko dana navršila je pet godina.

Nekad pjevačica, a danas dizajnerica interijera i vlasnica dizajn dućana Martina Štritof i njezin suprug bivši vaterpolist Ratko Štritof kćer Gretu dobili su nakon 13 godina braka, a kako to biva kad njihova jedinica slavi prvi rođendan pokazala je sretna mama ne odolivši jednu rođendansku fotografiju objaviti i na Instagramu. Čestitke su stizale sa svih strana, a dobro raspoložena, sudeći po osmijehu, je bila i malena Greta.

'Kad malo razmislim, mislim da se majčinstvo može opisati kao jedna beskrajna šetnja između tornada i neba okupanog najljepšom dugom. Jako sam dugo čekala taj trenutak u svom životu, bilo je jako turbulentno, ponekad bolno i u jednom trenutku sam se pomirila s činjenicom da majčinstvo nije nešto što ću ikada doživjeti. I onda baš kao u pjesmi Georgea Michaela, Miss Sarajevo – ”Here she comes, beauty plays the crown, here she comes, surreal in her crown…” I ništa više nije kao prije', opisala je jednom prilikom svoje majčinsko  Martina Štritof.

Mon Cheri Amour you the only one that I adore!!! Happy Birthday my love, when you smile my ❤️smiles!!!!#greta#prvirockas

A photo posted by MS STUDiO + BoTTEGA (@martinastritof) on

Iva Balaban svojoj je mlađoj kćeri Tessi priuštila rođendanski party na temu njezinog omiljenog crtanog junaka Meride hrabre, a sudeći po fotografijama bila je to proslava koja će se pamtiti. Malena Tessa rođena je 3. veljače 2012. godine, Ivi i Bošku Balabanu bilo je to treće dijete. Imaju još 14-godišnju Tashu i omsogodišnjeg sina Ivana.

S ljubavlju iz @magnoliaslastice ?? i @eventastic_lifestyleevents ??

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on