drugo dijete

Još jedan razlog za slavlje u domu Nikole Vlašića: Točno na Božić stigla je i kćerkica

29.12.2022 u 14:56

Bionic
Reading

Naš sjajni vezni igrač Nikola Vlašić postao je otac malenoj djevojčici točno na Božić. Tijekom europskog prvenstva dobio je sina Nou, a nakon brončane medalje stigla je i prva kći kojoj se još ne zna ime

Nakon što je uzbuđenje nakon velikog uspjeha u Katru malo splasnulo, brončana medalja pronašla svoje mjesto, u domu splitskog nogometaša Nikole Vlašića opet postoji odličan razlog za slavlje. Ako ne i najbolji!

Osim što je ove godine postao ujak, obitelji Vlašić pridružila se još jedna bebica. Novi članovi obitelji Vlašić očito zbilja vole posebne datume pa je tako Blanka rodila malenog Monda točno na svoj 39. rođendan, a ovogodišnji Božić uveličao je i dolazak Niksijeve kćerkice, prenosi 24 sata.

Tijekom europskog prvenstva 2021. godine, otprilike pola godine nakon vjenčanja, Nikola je postao otac malenom Noi, a ime djevojčice još nije poznato.

Nikola i Ana Vlašić vjenčali su se u svibnju 2021. godine u crkvi Sv. Lovre u Splitu, no svoju vezu drže dalje od medija. Iako se o Ani ne zna puno, poznato je da je završila fakultet i potom krenula za nogometašem. Trenutno zajedno žive u Torinu, gdje Nikola igra za talijanski klub.

  • +3
Nikola Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX