u Aspenu

Čak i u skijaškom odijelu izgleda prekrasno: I Heidi Klum uživa u zimskim aktivnostima

29.12.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Manekenka Heidi Klum razveselila je pratitelje objavama sa skijaških staza. Zimovanje provodi u Aspenu, a njezin muž i šogor prvi su se put odlučili stati na skije

Aspen u Coloradu je it mjesto među američkim zvijezdama. Prekrasne dugačke skijaške staze, luksuzni resorti i dobro društvo sve su što je potrebno za kvalitetno zimovanje. Tamo uživa glumica Kate Hudson, a zimski odmor razveselio je i manekenku Heidi Klum.

Manekenka uživa u planinama, a društvo joj prave njezin suprug Tom Kaulitz i šogor Bill.

Na društvenim mrežama je podijelila dvije snimke sa skijaških staza, a bjelina snijega sve ljubitelje zimskih radosti ostavit će bez daha. Snimila je supruga Toma i njegovog brata Billa kako skijaju, a opis ispod objave na Instagramu implicirao je da su Tom i Bill u srijedu bili prvi put na skijanju.

Lijepa manekenka je nešto iskusnija na skijama pa je svoje muškarce povela i na sjedežnicu, a vrijeme vožnje je iskoristila za selfie kako bi s pratiteljima podijelila uzbuđenje pred skijaški spust.

Iako smo ju navikli vidjeti u nešto elegantnijim izdanjima, manekenki čak i potpuno bijelo snježno odijelo s odgovarajućom bijelom kacigom odlično stoji. Njezinom cool izdanju pridonijele su i velike crne sunčane naočale.

  • +3
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA