zimske radosti

Kava prije svega: Kate Hudson uživa na zimovanju sa zaručnikom, a planiranje vjenčanja im ne stvara probleme

29.12.2022 u 16:17

Bionic
Reading

Popularna glumica otputovala je u snježni Aspen, gdje uživa sa svojim zaručnikom Dannyjem Fujikawom. Vrijeme provode u šetnjama po snijegu, a u razgovorima se možda dotaknu i planiranja vjenčanja o kojem se još uvijek ništa ne zna

Nakon napornog razdoblja promoviranja novog filma 'Nož u leđa' u kojem glumi s Danielom Craigom, plavokosa glumica pobjegla je na zimovanje u Aspen. Tamo uživa u snježnim radostima sa svojim zaručnikom, a razgovore o svadbi ostavili su za neko drugo razdoblje.

Kate Hudson se na Instagramu pohvalila fotografijama iz Aspena, a njihov smještaj djeluje jako rustikalno i cozy.

Na prvoj slici Kate je u kuhinji i ponosno drži šalicu kave, jutarnje doze energije za dan pred njom. Odjevena u uobičajeni boho chic stajling izgleda izvrsno. Plavi pleteni džemper, midi suknja s uzorkom i smeđe planinarske čizme s crvenim vezicama prikladan su outfit za dan na snijegu. A veliki krzneni šešir čuvat će ju od hladnoće.

Na drugoj fotografiji otkrila je svog suputnika, zaručnika Dannyja Fujikawu. Uživali su u šetnji snježnim stazama, a iskoristili su i priliku za selfie.

Nedavno je Kate otkrila da tek treba početi planirati njihovo vjenčanje. Par je uistinu opušten jer im se s vjenčanjem uopće ne žuri. Priznala je da još uvijek ne zna želi li veliko raskošno slavlje ili će se ipak odlučiti za nešto skromniju intimniju atmosferu.

  • +4
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

'Bila sam u braku i prije. Imam djecu s tri različita tate. To zapravo nije zlatna karta, vjenčanje. Također, ne znamo gdje ćemo to učiniti. Ali vjenčanja će biti', rekla je Hudson.