ADRIANA ĐURĐEVIĆ

Iskopali smo staru fotografiju: Ovako je nekada izgledala djevojka našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara

27.11.2018 u 13:53

Bionic
Reading

Prije nekoliko godina, kada još uvijek nije bila u vezi s nogometašem Dujom Ćaleta-Carom, Dubrovkinja Adriana Đurđević u rodnom se gradu bavila manekenstvom. I dok danas, što je vidljivo na fotografijama, pomno pazi na svoj izgled, odijeva se po najnovijim modnim trendovima, ali i služi beauty trikovima, u danima manekenske karijere gajila je prirodniji look

Za Adrianu Đurđević, djevojku našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, mnogi kažu kako nevjerojatno nalikuje na suprugu još jednog reprezentativca - Izabel Kovačić. Gotovo 43 tisuće pratitelja s nestrpljenjem iščekuje njezine nove objave koje su uvijek pomno stilizirane - frizura je uvijek na mjestu, make-up savršeno nanesen, a i sva odjeća na njoj ona je koja je upravo sada u trendu.

  • +9
Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Moglo bi se reći da se itekako trudi kako bi najvjernije pratitelje nagradila svojim najboljim izdanjima. Prije nekoliko godina, kada vjerojatno još nije ni sanjala da će jednoga dana živjeti u Marseilleu i u džepu imati diplomu pravnice, Adriana Đurđević u rodnom se Dubrovniku bavila manekenstvom, a mi smo pronašli i jednu fotografiju iz njezina 'prošlog života'.

Na toj fotografiji Adriana pozira s Deom Begović, ali i jednom crnkom, danas poznatijom kao gospođa Čilić. Riječ je o Kristini Čilić, rođenoj Milković, koja se također u mlađim danima bavila manekenstvom. Zbog prirodnog izgleda, budući da je tek lagano istaknula sjenilom oči i na usne nanijela bezbojno sjajilo, rijetki su na plahoj, tada 17-godišnjoj djevojci prepoznali Adrianu Đurđević.

S godinama njezin se stil mijenjao - obrve su dobile prirodniji izgled i počele pratiti luk iznad očiju, usne je počela jače isticati kako bi dobila punoću, a jedino što ne mijenja dužina je kose, koju najradije nosi lagano nakovrčanu.